Звідки знаєш? Їх же продали зовсім небагато у всьому світі. Я вже навіть і забув як воно вживу виглядає, так рідко у нас можна зустріти. Та і талісман також лиже останні пару років хоч трошки завезли сюди б/в. Наприклад крило чи фару, чи дзеркало гадаєш легко буде знайти на і40? Я просто пам'ятаю квест із пошуком правого дзеркала на профільне авто. Так це автівка яка продавалася офіційно і у нас і у ЄС, і яких не так вже і мало на дорогах. А і40 - промайнула за пару років та й зняли з виробництва, так і не розкрутившись.
та є перед очима універсал і40, нормально там з запчастинами. Технічно - двигун там Соната якщо бензин, дизель - Оптима. Кузовню - офи без проблем продають.
Повір, з твоїм бюджетом краще взяти С клас, ніж вишуковувати Д з пробігом трохи під чи за 300. Той же Пиж 308 чи Меган. Таслісманів за 10 нема, і40- їх всього 20 штук на авторіа. То має дууууже пощастити знайти його і ще й живого.
+1
Думав давно пройшов час таких понтів.
А ще можна взяти S-класс 2000-го року. Дорого (осблуговувати), багато )
Я живу закордоном, то у нас трішки інші ціни на 5-10ти річні авто, ніж в Україні, Шкода, Форд, Фольсваген,Хюндай, Кіа і Тойота тут більшість автомобілів, хочеться комфортний D клас який при пробізі 130-200т. км ще буде мати єксплутаційний ресурс ...
sosho 07.03.2023 11:53 пишет: Я живу закордоном, то у нас трішки інші ціни на 5-10ти річні авто, ніж в Україні, Шкода, Форд, Фольсваген,Хюндай, Кіа і Тойота тут більшість автомобілів, хочеться комфортний D клас який при пробізі 130-200т. км ще буде мати єксплутаційний ресурс ...
так может нужно уточнять что авто ищется не в Украине?
sosho 07.03.2023 11:53 пишет: Я живу закордоном, то у нас трішки інші ціни на 5-10ти річні авто, ніж в Україні, Шкода, Форд, Фольсваген,Хюндай, Кіа і Тойота тут більшість автомобілів, хочеться комфортний D клас який при пробізі 130-200т. км ще буде мати єксплутаційний ресурс ...
так может нужно уточнять что авто ищется не в Украине?
sosho 06.03.2023 12:41 пишет: Комфортний салон з якісними матеріалами,зручні сидіння на довгі відстані, невеликі розхід пального, недороге обслуговування, якісна заводська шумоізоляція,дизель-бензин, мех. чи авт. немає різниці 8-10т.$, ще хотілось би багажник по більше ...
Брат взяв Пежо 308 універсал. Нормальна за свої гроші, 9к
sosho 06.03.2023 12:41 пишет: Комфортний салон з якісними матеріалами,зручні сидіння на довгі відстані, невеликі розхід пального, недороге обслуговування, якісна заводська шумоізоляція,дизель-бензин, мех. чи авт. немає різниці 8-10т.$, ще хотілось би багажник по більше ...
Двигун?
Думаю 1.6 hdi, там одна біда - клімат через меню, а так прекрасне авто.
Andrey1986 11.03.2023 22:06 пишет: 5ти летний Д-класс за 8-10к? Что бы не тянул деньги, это в какой стране такое?
Три роки назад , коли мені пригнали з Німеччини 5-річний Б8 універсал , то там він коштував щось біля 9 тис. євро . Може зараз щось і змінилося , але не думаю що суттєво . Забаганкам ТС він відповідає . ПС. Це ж автоюа , і все що менше 30+тис - то шлак і металолом .