Усім привіт. Шо можна дитині купити для стрільби з прицілом? 7 років, приставки та комп.ігри вже набридли, іграшками своїми з пластиковими кулями нагрявся вже. Хоче щось чоловіче. Тири погуглив, але для малечі не знайшов. Я так розумію, що можна щось з пневматики ІЖ пошукати, але далекий я від цього діла. Стріляти є де. Треба саме з оптичним прицілом!!
Apparator 09.03.2023 23:18 пишет: Усім привіт. Шо можна дитині купити для стрільби з прицілом? 7 років, приставки та комп.ігри вже набридли, іграшками своїми з пластиковими кулями нагрявся вже. Хоче щось чоловіче. Тири погуглив, але для малечі не знайшов. Я так розумію, що можна щось з пневматики ІЖ пошукати, але далекий я від цього діла. Стріляти є де. Треба саме з оптичним прицілом!!
пневматичну гвінтівку та страйкбольну репліку оптики крат на 6
Добрый день! В свое время тоже задавался таким вопросом. В итоге у производителя Gamo есть линейка очень коротких (детских) воздушек, она продавалась сразу с оптикой (но она прожила не долго, где то 200 выстрелов). А так для ребенка самое оно, и маломощная, и относительно точная (хотя ствол можно пошатать), за 30 метров соревновались с ним по спичечным коробкам. Посмотрел - на ней нет нигде названия, на коробке тоже. Покупали в стволе. А уже с 10-11 лет ребенок перешел на более взрослые калибры.
Для схожих цілей до пандемії придбав вогнепальну нарізну однозарядку CHIAPPA LITTLE BADGER. З саундмодератором і повільним патроном звук виходить не гучніший за плескання долоні.
Вона маленька, для дітей і жінок в самий раз постріляти по баночкам.
Так, з наявністю зараз не дуже). GAMO є в продажу, але відгуків мало. 1000х шукати не буду, пишуть, що приціл комплектний лайно повне, тому буду 1000 шукати і потім приціл під неї підбирати.
Якщо ми стали мілітарною державою, то думаю, що дитину відразу слід привчати до дорослих "іграшок" - нарізного, вогнепального, а не до забавок "пукалками"...Вччимося у Штатів!
Джипчер 15.03.2023 22:15 пишет: Навіщо ці напівміри?
Якщо ми стали мілітарною державою, то думаю, що дитину відразу слід привчати до дорослих "іграшок" - нарізного, вогнепального, а не до забавок "пукалками"...Вччимося у Штатів!
Ти ж наче вже не п'єш? Чи це трава таке з тобою зробила? Нашо ти сериш в моїй темі? Маєш досвід - поділись. Ні-пішов за баркасом.