autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Холоне двигун на великих швидкостях... (2/2)

smitoner | старый писатель ***
Re: Холоне двигун на великих швидкостях...
[Re: Джипчер] 14 марта 2023 в 13:23
У мене на сітроене в мануалі написано, що якщо температура нижче 10 градусів, то вже можна ставити заглушку в бампер.
Maksimus | V.I.P ***
[Re: Джипчер] 14 марта 2023 в 14:42
Джипчер 14.03.2023 13:05 пишет:

maksym 13.03.2023 23:01 пишет:

Джипчер 13.03.2023 16:46 пишет:

В ответ на:

...

То справа не так в кількості води, як в неправильному її спрямуванні...тож радіатор потрібним чином не працює і двигун лишається холодним від попадання холодного повітря, рятівна картонка перед радіатором цьому доказ, думаю...

Тут протиріччя. Радіатор не працює і картонка допомагає.
Ніякий обдув двигуна не знизить його температуру.

Таозумію, нема, потрібним чином не працює, термостат видно застиг у відкритому положенніЮ от двигун і надмірно охолоджується...Я так розумію, як гуманітарій)

може бути: не перекриває велике коло (якщо е гумове кільце на клапані є і пошкоджене), може клинити (може в будь-якому положенні, може нормально відкриватись і клинити до повного охолодження - дуже схоже на твій випадок). міняти термостат, іноді оригінальний з корпусом і тому дорожче, а альтернативні без і можна тільки термостат замінити в старому корпусі (о мене оригінальний термостат з корпусом майжє 100$, а вставка неоригінальна в 17 обійшлась).
Джипчер | V.I.P *
[Re: Maksimus] 14 марта 2023 в 15:58
Maksimus 14.03.2023 14:42 пишет:

maksym 13.03.2023 23:01 пишет:

В ответ на:

...

Тут протиріччя. Радіатор не працює і картонка допомагає.
Ніякий обдув двигуна не знизить його температуру.

Таозумію, нема, потрібним чином не працює, термостат видно застиг у відкритому положенніЮ от двигун і надмірно охолоджується...Я так розумію, як гуманітарій)

може бути: не перекриває велике коло (якщо е гумове кільце на клапані є і пошкоджене), може клинити (може в будь-якому положенні, може нормально відкриватись і клинити до повного охолодження - дуже схоже на твій випадок). міняти термостат, іноді оригінальний з корпусом і тому дорожче, а альтернативні без і можна тільки термостат замінити в старому корпусі (о мене оригінальний термостат з корпусом майжє 100$, а вставка неоригінальна в 17 обійшлась).

Так це не оригінальний пропонують за 1100 грн., але італійський і на авторинку, тому може бути дешевше!Інші від 1500 стартують, теж не оригінальні...
Джипчер | V.I.P *
[Re: smitoner] 14 марта 2023 в 15:59
smitoner 14.03.2023 13:23 пишет:

У мене на сітроене в мануалі написано, що якщо температура нижче 10 градусів, то вже можна ставити заглушку в бампер.

А що це за заглушка? сітроенівці завжди були неформальні)
BorisB | гроза таксистов *
[Re: Джипчер] 14 марта 2023 в 16:17
Прикріплені файли (0 завантажити)
Джипчер 14.03.2023 15:59 пишет:

зимня

зимня
smitoner | старый писатель ***
[Re: BorisB] 14 марта 2023 в 21:53
BorisB 14.03.2023 16:17 пишет:

Джипчер 14.03.2023 15:59 пишет:

зимня

Саме так, такого типу, тільки у мене в бампері
Caonima | Достоевский *
[Re: Джипчер] 15 марта 2023 в 10:10
Джипчер 14.03.2023 13:08 пишет:

Скоріше всього так, буду щось колхозити, узнаавав, ціна найдешевшого термостату - 1100 грн+робота

А хіба не можна замінити тільки те, що всередині?
Щось, типу такого:

А хіба не можна замінити тільки те, що всередині. Щось, типу такого:
adam | важничающий писатель *
[Re: Джипчер] 15 марта 2023 в 18:16
Я собі такий брав по рекомендації форума, там можливо і внутрянку замінити але там різниця коли я міняв була не значна плюс читав що можуть бути глюки якщо міняти тільки внутрянку, не став ризикувати купив повністью і сам замінив, щось купляв за 500 грн., термостат працює як і авто повністью по цей день, авто подарував родичам тому знаю.

Я собі такий брав по рекомендації форума, там можливо і внутрянку замінити але там різниця коли я міняв була не значна плюс читав що можуть бути глюки якщо міняти тільки внутрянку, не став ризикувати купив повністью і сам замінив, щось купляв за 500 грн., термостат працює як і авто повністью по цей день, авто подарував родичам тому знаю
Джипчер | V.I.P *
[Re: Caonima] 15 марта 2023 в 21:57
Caonima 15.03.2023 10:10 пишет:

Джипчер 14.03.2023 13:08 пишет:

Скоріше всього так, буду щось колхозити, узнаавав, ціна найдешевшого термостату - 1100 грн+робота

А хіба не можна замінити тільки те, що всередині?
Щось, типу такого:

О, згадав, що на старих Опелях в 90-х мыняв тільки цю "приблуду", без термостата в зборі, буду узнавати, як це робиться у Фіаті
VovkZ | V.I.P **
[Re: Джипчер] 16 марта 2023 в 15:07
Короткий пошук показує, що тут він, здається, типово, міняється в зборі.
сторінка з відео.
Змінено VovkZ (15:08 16/03/2023)
Maksimus | V.I.P ***
[Re: Джипчер] 16 марта 2023 в 17:14
Джипчер 14.03.2023 15:58 пишет:

Maksimus 14.03.2023 14:42 пишет:

В ответ на:

...

Так це не оригінальний пропонують за 1100 грн., але італійський і на авторинку, тому може бути дешевше!Інші від 1500 стартують, теж не оригінальні...

вставку міняв на "італійську" - facet, 50ккм+ тримається
Ant-ua | подсевший на форум *
[Re: Джипчер] 17 марта 2023 в 12:36
В ответ на:

ціна найдешевшого термостату - 1100 грн+робота

Это скорее всего цена термостат + корпус. Зачем покупать в сборе с корпусом? Корпус меняют, если его повело, или треснул, и он пропускает жидкость через уплотнительное резиновое кольцо. Ниже скрин отдельно термостата. Цена не заоблачная. А поменять можно и самому без полного слития ОЖ за час максимум. Я в своём логане уже 3 термоса поменял сам. Ничего там сложного и не надо сливать всю ОЖ. Хотя я не знаю какой доступ к корпусу у тебя, можно ли подставить 2х литровую бутылку обрезанную, чтобы слить часть жидкости и открутить корпус термостата.

ЗЫ. И обязательно в комплекте с новым термостатом должно быть новое уплотнительное кольцо. Колечко менять обязательно на новое! Старое потечёт в 99% случаях.

Это скорее всего цена термостат + корпус. Зачем покупать в сборе с корпусом
Змінено Ant-ua (12:38 17/03/2023)
robocop | СуперСтар ***
[Re: Ant-ua] 17 марта 2023 в 20:43
Є двигуни, де фізично неможливо поміняти сам термостат окремо без пластикового корпуса - як на моєму tu5jp4. Двічі міняв, перший раз корпус покришився по контуру прилягання до блоку і потік, другий раз відкришились пелюстки кріплення самого термостата всередині корпусу і він відставав/притулявся до отвору від блока як собі сам хотів...
В результаті поставив патрубок і люмінявий корпус із зовнішнім термостатом з дорестайла, кріплення до блока один-в-один...
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Холоне двигун на великих швидкостях... (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 22 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4063