То справа не так в кількості води, як в неправильному її спрямуванні...тож радіатор потрібним чином не працює і двигун лишається холодним від попадання холодного повітря, рятівна картонка перед радіатором цьому доказ, думаю...
Тут протиріччя. Радіатор не працює і картонка допомагає. Ніякий обдув двигуна не знизить його температуру.
Таозумію, нема, потрібним чином не працює, термостат видно застиг у відкритому положенніЮ от двигун і надмірно охолоджується...Я так розумію, як гуманітарій)
може бути: не перекриває велике коло (якщо е гумове кільце на клапані є і пошкоджене), може клинити (може в будь-якому положенні, може нормально відкриватись і клинити до повного охолодження - дуже схоже на твій випадок). міняти термостат, іноді оригінальний з корпусом і тому дорожче, а альтернативні без і можна тільки термостат замінити в старому корпусі (о мене оригінальний термостат з корпусом майжє 100$, а вставка неоригінальна в 17 обійшлась).
Тут протиріччя. Радіатор не працює і картонка допомагає. Ніякий обдув двигуна не знизить його температуру.
Таозумію, нема, потрібним чином не працює, термостат видно застиг у відкритому положенніЮ от двигун і надмірно охолоджується...Я так розумію, як гуманітарій)
може бути: не перекриває велике коло (якщо е гумове кільце на клапані є і пошкоджене), може клинити (може в будь-якому положенні, може нормально відкриватись і клинити до повного охолодження - дуже схоже на твій випадок). міняти термостат, іноді оригінальний з корпусом і тому дорожче, а альтернативні без і можна тільки термостат замінити в старому корпусі (о мене оригінальний термостат з корпусом майжє 100$, а вставка неоригінальна в 17 обійшлась).
Так це не оригінальний пропонують за 1100 грн., але італійський і на авторинку, тому може бути дешевше!Інші від 1500 стартують, теж не оригінальні...
Я собі такий брав по рекомендації форума, там можливо і внутрянку замінити але там різниця коли я міняв була не значна плюс читав що можуть бути глюки якщо міняти тільки внутрянку, не став ризикувати купив повністью і сам замінив, щось купляв за 500 грн., термостат працює як і авто повністью по цей день, авто подарував родичам тому знаю.
Так це не оригінальний пропонують за 1100 грн., але італійський і на авторинку, тому може бути дешевше!Інші від 1500 стартують, теж не оригінальні...
вставку міняв на "італійську" - facet, 50ккм+ тримається
В ответ на: ціна найдешевшого термостату - 1100 грн+робота
Это скорее всего цена термостат + корпус. Зачем покупать в сборе с корпусом? Корпус меняют, если его повело, или треснул, и он пропускает жидкость через уплотнительное резиновое кольцо. Ниже скрин отдельно термостата. Цена не заоблачная. А поменять можно и самому без полного слития ОЖ за час максимум. Я в своём логане уже 3 термоса поменял сам. Ничего там сложного и не надо сливать всю ОЖ. Хотя я не знаю какой доступ к корпусу у тебя, можно ли подставить 2х литровую бутылку обрезанную, чтобы слить часть жидкости и открутить корпус термостата.
ЗЫ. И обязательно в комплекте с новым термостатом должно быть новое уплотнительное кольцо. Колечко менять обязательно на новое! Старое потечёт в 99% случаях.
Є двигуни, де фізично неможливо поміняти сам термостат окремо без пластикового корпуса - як на моєму tu5jp4. Двічі міняв, перший раз корпус покришився по контуру прилягання до блоку і потік, другий раз відкришились пелюстки кріплення самого термостата всередині корпусу і він відставав/притулявся до отвору від блока як собі сам хотів... В результаті поставив патрубок і люмінявий корпус із зовнішнім термостатом з дорестайла, кріплення до блока один-в-один...