Re: Стоит покупать кроссовер только из за высокой посадки?
[Re: boyko_s] 1 апреля 2023 в 13:05
boyko_s 31.03.2023 21:53 пишет:
igg 31.03.2023 21:45 пишет:
Я мав на увазі, цікавішим - у порівнянні із Форестером. А в цілому, мій(та моїх спини + ) вибір - таки кросовер, бо після 5 років володіння універсалом (цілком достатньої, для мене, прохідності) у порівнялних тестах дослідним шляхом виявилось, що майже лягати у седан/універсал та інші пузотерки, а особливо потім звідти підводитись - значно складніше, особливо із роками, ніж сідати/підводитись на кросоверну "табуретку"
Странно. У меня периодические проблемы со спиной еще с времен института, но проблем с посадкой-высадкой в мою пузотерку нет. Даже, кстати, ни разу и не задумывался, куда мне удобнее садиться, в "Форд", или в "Ниссан".
та нічого дивного, я, у вашому віці, та навіть ще декілька місяців тому, про це також навіть не замислювався...але ж, з роками на це доводиться зважати, старість - не радість
[Re: Disnake] 3 апреля 2023 в 13:11
Disnake 01.04.2023 10:01 пишет:
це чухня - як раз до ремонта (а їздив я там кожен рік) там спокійно на кашкаї їздив 100-110, тоді як всі плелись 80, один раз на камрі чи то образився що я його обігнав чи просто захотів швидше їхати - обігнав мене теж і поїхав 110 поки два рази його об ті напливи не приклало добряче, потім зменшив і став їхати 80 - доречі ця траса
Ну, за Татарбунары, ты, судя по всему, не заезжал. Потому как, там, километров за 10 до Спасского там уже 110 только на БТРе можно было - ямы такие, что все, и пузотерки, и недоджипы стабильно шли галсами со скоростью 20-30 км./ч. Хотя, еще в году 2015, тот участок был вполне проездным, дурдом начинался только после поворота в Спасском в сторону Десантного. Но в последний раз, когда я там ездил, если не ошибаюсь, в году 2017м, полная пришла и самой "Одесса-Рени".
[Re: boyko_s] 3 апреля 2023 в 14:47
boyko_s 03.04.2023 13:11 пишет:
Disnake 01.04.2023 10:01 пишет:
це чухня - як раз до ремонта (а їздив я там кожен рік) там спокійно на кашкаї їздив 100-110, тоді як всі плелись 80, один раз на камрі чи то образився що я його обігнав чи просто захотів швидше їхати - обігнав мене теж і поїхав 110 поки два рази його об ті напливи не приклало добряче, потім зменшив і став їхати 80 - доречі ця траса
Ну, за Татарбунары, ты, судя по всему, не заезжал. Потому как, там, километров за 10 до Спасского там уже 110 только на БТРе можно было - ямы такие, что все, и пузотерки, и недоджипы стабильно шли галсами со скоростью 20-30 км./ч. Хотя, еще в году 2015, тот участок был вполне проездным, дурдом начинался только после поворота в Спасском в сторону Десантного. Но в последний раз, когда я там ездил, если не ошибаюсь, в году 2017м, полная пришла и самой "Одесса-Рени".
ну куди я заїзжав думаю мені видніше, і ніякі бтр там були не потрібні, з 2013 року я там їздив стабільно раз на рік інколи двічі на рік (в одну та іншу сторони, а до 2013 їздив там маздою без кліренса з низьким профілем - то мені є що порівнювати), ями дійсно такі що туди колесо влізало цілком але вони вдень норм об’їзжались на 40-70, а місцями навіть узбіччям на 20-50, а повертати зі Спаського мені точно нема чого було бо я їздив тільки на Болград або на Ізмаїл і далі до кордону, але ми про напливи розмовляли то пропоную не вигадувати ще щось - то ями приплюсуємо, то наступним буде що? - на чому краще Дунай чи Дністер перепливати на кросовері чи пузотерці?
[Re: Disnake] 3 апреля 2023 в 16:43
Disnake 03.04.2023 14:47 пишет:
ну куди я заїзжав думаю мені видніше, і ніякі бтр там були не потрібні, з 2013 року я там їздив стабільно раз на рік інколи двічі на рік (в одну та іншу сторони, а до 2013 їздив там маздою без кліренса з низьким профілем - то мені є що порівнювати), ями дійсно такі що туди колесо влізало цілком але вони вдень норм об’їзжались на 40-70, а місцями навіть узбіччям на 20-50, а повертати зі Спаського мені точно нема чого було бо я їздив тільки на Болград або на Ізмаїл і далі до кордону, але ми про напливи розмовляли то пропоную не вигадувати ще щось - то ями приплюсуємо, то наступним буде що? - на чому краще Дунай чи Дністер перепливати на кросовері чи пузотерці?
Я просто уточнил насчет "110", потому как под конец это стало, в приципе, нереально. Я в Приморское Килийского района отъездил 3 года подряд, с 2015 по 2017, в 17 году за Татарбунарами ездить стало совсем печально, а в 14-15 годах не скажу что это было критичным, пару раз чухнулся, но не больше. Ну, для кого-то это повод на всю жизнь завышать центр тяжести и увеличивать массу своего автомобиля и лобовое сопротивление, для меня - нет, дело лично каждого.
[Re: boyko_s] 3 апреля 2023 в 19:59
boyko_s 03.04.2023 16:43 пишет:
Disnake 03.04.2023 14:47 пишет:
Я просто уточнил насчет "110", потому как под конец это стало, в приципе, нереально. Я в Приморское Килийского района отъездил 3 года подряд, с 2015 по 2017, в 17 году за Татарбунарами ездить стало совсем печально, а в 14-15 годах не скажу что это было критичным, пару раз чухнулся, но не больше. Ну, для кого-то это повод на всю жизнь завышать центр тяжести и увеличивать массу своего автомобиля и лобовое сопротивление, для меня - нет, дело лично каждого.
110 - там де напливи!!! (а це 60-70% траси Одеса-Рені було)
[Re: Paulskit] 12 мая 2023 в 12:34
ну не треба недооцінювати. там обмеження лише у вмінні водія.
доречі - найвища посадка в маршрутці. там навіть ходити можна. трамваї наші трохи шумні. з нетерпінням чекаю сучасних тихоходних - це мій улюбленний транспорт в місті.
[Re: Disnake] 15 мая 2023 в 16:04
Disnake 03.04.2023 19:59 пишет:
110 - там де напливи!!! (а це 60-70% траси Одеса-Рені було)
В 2014-2015 годах там серьезные наплывы начинали встречаться только после Татарбунар. До этого города они так же встречались, но не настолько высокие, просто нужно было внимательно следить за дорогой. Поэтому я, обычно, до Татарбунар ехал +-100, после- ~80. В 2016 году состояние участка после Татарбунар резко ухудшилось, перед Спасским километров 5-10 уже стали труднопроездными для любых типов машин.
[Re: hunters] 10 июня 2023 в 19:52
До речі, сьогодні високий кліренс був більш в нагоді чим зимою, щоб їхати через озера і оминати туплящих пузотерів. Це так, більш підкол. Але їхати коли по двері води, якось на джипі легше і не так стрьомно.