Alexandr 14.03.2023 15:52 пишет: это закос под треилхок, либо кривой ремонт капота
А так смотрю, что цены выросли на вторичке?
Класичний біток-с, сер . Ну і стоїть перекошено, одна сторона на бордюрі, то зразу видно. А ціни і доступність на первинному ринку не альо, хоча і намагаються утримувати підїдаючи комплектації-опції , ну і звісно і вторинний також підтягується слідом. Якщо не повний хлам.
Дефіцит чіпів- поки ця версія у манагерів у ходу активна.
harald67 14.03.2023 06:01 пишет: Якісь дивні забаганки. Чому автомат або механіка без різниці, а варіатор ні?
Бо варіатор може бісити своєю роботою. Я жодного не бісячого не зустрічав, всі люблять зависнути. Особливо на Хондах. Кажуть у Субару з цим трохи краще, але у мене бажання перевіряти немає.
harald67 14.03.2023 06:01 пишет: Якісь дивні забаганки. Чому автомат або механіка без різниці, а варіатор ні?
Бо варіатор може бісити своєю роботою. Я жодного не бісячого не зустрічав, всі люблять зависнути. Особливо на Хондах. Кажуть у Субару з цим трохи краще, але у мене бажання перевіряти немає.
при звичайній їзді? Я на Кашкаї такого не помічав, зрозуміло, якщо не їздити в режимі - "вкл/викл" та не немагатися займати всі перші місця на дорогах міста. Та наче, що атвомат, що робот, що варік до цього і не призначені.
Мені ІМХО здається в ТС швидше питання до надійності страхи варіаторів. Та, варіатор буває "зависає" і навіть ті, які мають емуляцію передач - теж. Наприклад, в Ніссана при газ в пол перемикає віртуальні передачі, але при неспішній їзді люить зависнути десь на 2.5к. Але... ну... це все одно комфортніше за мех для середньостатистичного юзера
AM 14.03.2023 18:04 пишет: Але... ну... це все одно комфортніше за мех для середньостатистичного юзера
Згоден, мені також будь-який автомат зручніше за механіку, навіть варіатор. Але то я лінивий. Знаю людей, які їздять на механіці і абсолютно задоволені.
при звичайній їзді? Я на Кашкаї такого не помічав, зрозуміло, якщо не їздити в режимі - "вкл/викл" та не немагатися займати всі перші місця на дорогах міста. Та наче, що атвомат, що робот, що варік до цього і не призначені.
При звичайній, а як може бути не звичайна? Десь в потоці, десь обігнати, десь прискоритись, десь пригальмувати. Може то в очі кидається, після звичайного автомата зі справжніми передачами, не знаю. Мені просто дуже некомфортно ось те гудіння слухати, а звук в авто для мене важливий, це ж частина того самого drivers experience.
Згоден, мені також будь-який автомат зручніше за механіку, навіть варіатор. Але то я лінивий. Знаю людей, які їздять на механіці і абсолютно задоволені.
Якщо жити десь в тихому місті, то на механіці ще можна їздити (хоча і там автомат краще), а от по Києву їздити на механіці - це біль... Колись у 18 років я вважав що механіка - це круто, але, як кажуть: "вік живи - вік вчись" і я достатньо швидко дійшов до того, що автомат таки краще...
Якщо жити десь в тихому місті, то на механіці ще можна їздити (хоча і там автомат краще), а от по Києву їздити на механіці - це біль... Колись у 18 років я вважав що механіка - це круто, але, як кажуть: "вік живи - вік вчись" і я достатньо швидко дійшов до того, що автомат таки краще...
якщо не розмовляти по телефону або не сидіти в соцмережах за кермом - пофіг практично, зараз нема таких пробок в Києві як до ковіда коли по півгодини на одному місці підкочуєшся, а в інших містах так взагалі нема про що казати тобто звичайно автоматичні кпп зручніші але б/в я б краще брав механіку
якщо не розмовляти по телефону або не сидіти в соцмережах за кермом - пофіг практично, зараз нема таких пробок в Києві як до ковіда коли по півгодини на одному місці підкочуєшся, а в інших містах так взагалі нема про що казати тобто звичайно автоматичні кпп зручніші але б/в я б краще брав механіку
Якщо взагалі все місто не стоїть, то це не означає що пробок немає. Якщо подобається палка - то я ж не проти. Просто я лінивий і люблю комфорт. І мені більше подобається коли одна нога відпочиває і одна рука лежить на нозі дівчини, а не коли вони працюють, навіть не в режимі пробок... Доречі - розмовляти по телефону, або їсти Макдональдс - також зручніше на автоматі, на механіці це мазохізм...