День добрый, Хотел обратиться за помощью: не могу найти хороший сервис по гидромассажным ванная. Сломался один из двигателей, плюс форсунки сломались. Может есть у кого контакты мастеров проверенных? Буду очень признателен.
Адвокат 14.03.2023 15:45 пишет: День добрый, Хотел обратиться за помощью: не могу найти хороший сервис по гидромассажным ванная. Сломался один из двигателей, плюс форсунки сломались. Может есть у кого контакты мастеров проверенных? Буду очень признателен.
Доступ є щоб замінити двигун і форсунки? Чи є ці форсунки в наяності і чи є можливість їх замінити? З двигуном легше, можна по тех. характеристикам підібрати.
Адвокат 14.03.2023 15:45 пишет: День добрый, Хотел обратиться за помощью: не могу найти хороший сервис по гидромассажным ванная. Сломался один из двигателей, плюс форсунки сломались. Может есть у кого контакты мастеров проверенных? Буду очень признателен.
Доступ є щоб замінити двигун і форсунки? Чи є ці форсунки в наяності і чи є можливість їх замінити? З двигуном легше, можна по тех. характеристикам підібрати.
Замінили форсунки, шланги. З двигуном розібрався. Все працює, перевірив. Наче не підтікає. Недешево, але у будь-якому разі дешевше за нову Робили два хлопці, ось номер, зовуть Максим, +380509714351 Може комусь допоможе.