Маю вибір, але толком нічого не знаю, по відгукам і опису, звісно дорожчий безметал виглядає привабливіше. Може хтось вже мав таке питання, як вирішили? Зуб передній, по ціні різниця в два рази, але то не суттєво
junior 20.03.2023 10:18 пишет: Маю вибір, але толком нічого не знаю, по відгукам і опису, звісно дорожчий безметал виглядає привабливіше. Може хтось вже мав таке питання, як вирішили? Зуб передній, по ціні різниця в два рази, але то не суттєво
Я ставив металокераміку на задній. Зі слів лікаря - металокераміка просвічує металом, може бути помітно на передніх. У мене був задній, тож не запарювався
junior 20.03.2023 10:18 пишет: Маю вибір, але толком нічого не знаю, по відгукам і опису, звісно дорожчий безметал виглядає привабливіше. Може хтось вже мав таке питання, як вирішили? Зуб передній, по ціні різниця в два рази, але то не суттєво
На передній, я особисто ставив цирконієві. Різниця в порівнянні з рідними відсутня. Металлокерамічна буде темніша, и ясна посиніють внизу.
Cirax 20.03.2023 13:08 пишет: На передній, я особисто ставив цирконієві. Різниця в порівнянні з рідними відсутня. Металлокерамічна буде темніша, и ясна посиніють внизу.
Колір то таке, голвне що під кераміку менше пиляти зуба треба, адже накладка тонша!
Колір то таке, голвне що під кераміку менше пиляти зуба треба, адже накладка тонша!
Ну там намного меньше. Нерв удалять не нужно под циркониевыми.
Наперед в зону посмішки тільки церрконій. Металокераміка в районі дотику до десни через рік-два-три обов'зково потемніє і буде віглядати жахливо, будете міняти. Краще переплатити зараз