autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКузовщина

Полировать или нет?

Slavik-d | сталкер закарпатья ***
Полировать или нет?
20 марта 2023 в 11:32
Профильное авто имеет на себе следы эксплуатации. Где-то помутнело, где-то царапинки от кустов/собак/кошек. Закралась мысль отполировать, но не понимаю насколько долговечна эта процедура. Не помутнеет ли краска ускоренно посла полировки?
-Ateist- | опытный писатель **
Re: Полировать или нет?
[Re: Slavik-d] 20 марта 2023 в 12:31
На скільки я в темі, то чи полірувати, залежить чи вона не була вже полірована до і на скільки тонкий шар лаку було знято. На скільки швидко помутніє після - залежить від якості/твердості лаку, а також від того, як і чим мити авто потім. Ну і умов експлуатації..
Ну і якщо полірувати, то тільки у добре перевірених майстрів, бо можуть наробити дир у лаку
Змінено -Ateist- (12:33 20/03/2023)
Абсолют248 | приверженец **
[Re: Slavik-d] 20 марта 2023 в 15:56
Скажу так...поліровкою професійно не займаюся, але як вище правильно зазначили товщина лаку...тому ніколи не прибираю царапини,їх треба прибирати наждаком, і як правило на нових автівках товщина лаку не дуже, також під час фарбування за умови ідеально підібраної фарби мої деталі будуть випадати, бо я люблю навалити добряче лаку! а це в свою чергу додає глибину кольору, і тому іноді треба сусідні деталі трохи полірувати, шоб трохи була гармонія.

Із останнього чому запропонував полірувати шкоду...бо пів року тому чи трохи більше фарбував дверцята та крило, звичайно полірував, і от у зрівнянні з заводом то мій лак гладенький і не шоршавий, а там вже є трабли, так авто не потускнівше але але, вимити ви його не зможете...основна процедура то було без наждака РЕФІНІШОМ якив видалив все гімно за 10 років, та Голограма для блиску і царапинок дрібних

Якщо проводите по чистому авто рукою і воно шершаве, я б зробив легеньке полірування...риски я б не прибирав, і також...рекомендую тіко безконтактну мийку....у дворі тряпкою губкою ну то таке.... дрібна соринка буде по лаку робити свою справу...якої б він не був твердості...

Ну якось так:)
kaktys | V.I.P **
[Re: Абсолют248] 24 марта 2023 в 07:44
Мойка
Чистка кузова
Мойка
Полировка кругом
Мойка
Твёрдый воск

Бюджетно
Блестит
Грязь отлетает

Это все равно что ходить в костюме с грязными туфлями
Autoua.netФорумКузовщина

Полировать или нет?

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, moderator 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2568