Меня бы вполне устроили габариты 4-го фокуса, был бы там движок нормальный, или, хотя бы, цена адекватная.
а мені габарити, а точніше внутрішній простір 4-го фокуса 7-го гольфа став здаватися замалим, тому вирішив змінити кардинально - на інший рівень/формфактор, а не на більш просторий умовний пасат/мондео)...свідомо, розуміючи, що незворотно втрачаю еталонну керованість пузо-теро гольфа/пасата на євро підвісці та 18-х колесах...але комфорт перевезення спини та , з купою хороших опцій переміг ВАГівський кубіше-практіше) До речі, до "нових" габаритів звик просто миттєво, ніяких неручностей, від майже вдвічі обємнішого Колеоса, не відчуваю взагалі
Наче ж у Вас був Sportwagen дизельгейтовий чи я помилився? Якщо так, то там керованість далека до еталонної, нажаль. Особливо в поворотах та коли потрапляють нерівності під задню балку, яка хоче кудись побігти.
Ви не помилилися,саме Спортваген. Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД
Ви не помилилися,саме Спортваген. Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД...
Не осилив вночі скласти слова у купу))...отак треба це читати:
Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД, гольф з європідвіскою та на правильних колесах(Ви ж напевно на 16-х на гольфі їздете) таки дууже класно рулиться...
boyko_s 09.06.2023 13:58 пишет: Я ж так понимаю, что "Колеос" на одной базе с "X-Trail"? Там, насколько знаю, не самая плохая подвеска, как для кроссовков.
Так, це близнюк Х-Трейла, має бути все аналогічно...не можу їх порівняти у лоб, бо Х-са не тестив...тому порівнюю із свіжими враженнями від Гольфа, де підвіска була більш "зібрана"(при тому що балка із заду) на нерівностя, меньше на ньому шумів/вібрацій.
У меня "Фокус" был на многорычажке, еще и со спортивной модификацией подвески, так что что такое "эталонная управляемость", я представляю достаточно хорошо. Если проводить аналогичное вашему сравнение, то при маневрировании четко ощущается, что "Куга" тяжелее, и центр тяжести выше, но неровности проходятся несколько мягче, чем это делал "Фокус", может, опять же, из-за большей массы. Что обидно, так это то, что за счет обычных "гражданских" кресел, нет возможности проходить кривые на той скорости, которую может обеспечить подвеска "ST Line" - центробежная сила просто сносит в сторону. Причем, что интересно, сегодня покатался по очереди на "Джуке" и "Куге", и могу четко сказать, что сидушки "Джука" имеют более ощутимую боковую поддержку, чем сидушки "Куги". Предложил жене поменяться сидениями. Не согласилась.
Re: Суперфінал: новий Koleos VS Forester/CX5/Outback/хто ще?
[Re: igg] 5 марта 2024 в 11:49
Добрий день. Питання за колеос: як враження від пів-річного володіння? Яка реальна витрата пального? Як підвіска? В оглядах є інфа, що крениться у поворотах... Як вночі світло? Чи є перключення дальній-ближній-дальній? Взагалі, які враження? Запитую, бо сам заглядаюсь на колеос... а зараз ще й скидка додаткова...