Fuchsman 27.03.2023 08:45 пишет: Доброе утро. Посоветуйте,нужен Торговый центр не сильно далеко от ЖД вокзала. Чтобы доехать можно на метро. И не через весь Киев. Спасибо
Доброго ранку.
Універмаг Україна - 15 хв пішки Глобус - м. Майдан Незалежності Метроград та Гулівер - район Бессарабського ринку (м. Театральна або Хрещатик або Льва Толстого) Smart Plaza - м. Політехнічний інститут або вже Ocean Plaza м. Либідська
Біля південного возкзалу Novus є, якщо зовсім першої необхідності речі то там все буде. На вул.Старовокзальній гадюшнічкі із шмотками, та на вул. Пестеля теж. А за 100м від них вже ТРЦ Україна, там вже Reserved та Jusk є. Все на відстані 5-10хв пішки, нікуди їхати не треба.
Fuchsman 27.03.2023 11:09 пишет: ні,гадюшники не треба)
Дивлячись на те, що нарадили, я б радив їхати саме в Оушен плаза. Воно хоч і трохи довше, але там реально багато магазинів. Бо у тому ж Гулівері ледь не половина торгових площ просто порожня - як закрилися після початку війни, так і не відкрилися досьогодні. У Глобусі справи не набагато краще, та там і не багато було справді корисних магазинів.
Я б лавину советовала, но там метро нет. Вернее метро плюс маршрутка. Она сейчас самая наполненная. Или республика - метро теремки и 5 минут пешком. Второе мне кажется даже лучше. Но и то и другое далеко, зато на любой кошелек
Дивлячись на те, що нарадили, я б радив їхати саме в Оушен плаза. Воно хоч і трохи довше, але там реально багато магазинів. Бо у тому ж Гулівері ледь не половина торгових площ просто порожня - як закрилися після початку війни, так і не відкрилися досьогодні. У Глобусі справи не набагато краще, та там і не багато було справді корисних магазинів.
Оушен Плаза на м.Либідська відкрито зараз? бо чув, що якась Оушен закрита через власника з росіі
Оушен Плаза на м.Либідська відкрито зараз? бо чув, що якась Оушен закрита через власника з росіі
Працює аж гай гуде, на відміну від того ж Гуллівера.
kis_kis 27.03.2023 17:40 пишет: Я б лавину советовала, но там метро нет. Вернее метро плюс маршрутка. Она сейчас самая наполненная. Или республика - метро теремки и 5 минут пешком. Второе мне кажется даже лучше. Но и то и другое далеко, зато на любой кошелек
Як на мене то лавина то взагалі вже не Киів, а передмістя. . До Республіки від ст. Метро Теремки за 5 хвилин хіба що швидко бігти треба, бо насправді десь 10 хв. Пішки. Ще й до метро Теремки не так щоб 10 хвилин від вокзалу їхати. Щодо наповнюваності - нічого не скажу, бо більше орієнтуюся на торгові центри-діскаунтери, які у геть інших локація знаходяться і практично усі не так щоб поряд з станціями метро.