Re: Київ - Івано-Франківськ стан доріг кудою краще
[Re: opexkiev] 12 июня 2023 в 15:54
opexkiev 12.06.2023 15:19 пишет:
Wave 12.06.2023 15:09 пишет:
Extremum 12.06.2023 09:51 пишет:
Київ-Біла Церква-Тетіїв-Вінниця
А нащо? Є ж на Вінницю нормальна дорога через Житомир.
Хоче людина урізноманітнити. Я і сам іноді так в Буковель їздив. Плюс може камраду зручно до Одеської траси, а на Житомирку годину тягнутися. Плюс зараз дорога Житомир-Бердичів однополоска з суцільною роздільною, бо ту половину яка була розбита замість ремонтувати - закрили і пустили всіх на одну сторону. А окружна Бердичева плохішає просто на очах і скоро буде вщент розбита.
Саме так. Хочу урізноманітнити. Дорога через Житомир - Рівне і т д, набридла з його перевантаженим трафіком. В минулому році багато разів катався по маршруту через Вінницю, дорога сподобалася та й краєвиди класні. Плюс виїжджаю з Обухова.
[Re: Extremum] 13 июня 2023 в 13:44
Якщо з Обухова - питання знімається А стосовно трафіку - мене завжди на маршруті через Вінницю найбільше напрягає Вінниця-Хмельницький. І краєвиди там так собі.
[Re: Wave] 13 июня 2023 в 15:18
Wave 13.06.2023 13:44 пишет: Якщо з Обухова - питання знімається А стосовно трафіку - мене завжди на маршруті через Вінницю найбільше напрягає Вінниця-Хмельницький. І краєвиди там так собі.
В минулому році через затори на мосту Летичеві їхав з Вінниці на Бар-Дунаєвці - трафіка нуль, дорога так собі але їхати можна.
[Re: Extremum] 13 июня 2023 в 15:33
Extremum 13.06.2023 15:18 пишет:
Wave 13.06.2023 13:44 пишет: Якщо з Обухова - питання знімається А стосовно трафіку - мене завжди на маршруті через Вінницю найбільше напрягає Вінниця-Хмельницький. І краєвиди там так собі.
В минулому році через затори на мосту Летичеві їхав з Вінниці на Бар-Дунаєвці - трафіка нуль, дорога так собі але їхати можна.
Цими вихідними проїхав від Вінниці через Н Ушицю до Дунаєвець. Не сподобалося. Трафіка таки нуль і місцями красиво, але ямки, напливи, пральна дошка - тільки і борешся з дорогою. Через Хмельницький краще.
золочів замінити на кременець. між дубно і кремінцем підлатано, все інше ідеальне. кремінець рекомендую по окружній - гладенька-рівненька, через місто і стан покриття поганий, і насичений трафік. перевіряв 4 дні тому.
А як в цьому маршруті Тернопіль краще проїжджати: через місто чи по окружній, враховуючи стан дороги?
[Re: serzyk] 23 июня 2023 в 11:54
serzyk 22.06.2023 22:13 пишет: МИнулого року самий жорсткий блок пост с военкомами був в Кремінці, цього року в березні там же їхав блок пост такий же суворий, но воєнкомів не було.
восени два рази проїзжджав,взагалі ніхто не зупиняв в Кременці.
[Re: Ruby] 26 июня 2023 в 21:55
Ruby 28.03.2023 09:49 пишет: Київ - Івано-Франківськ стан доріг, кудою краще низенько туди сюди?
Проїхали Ів-Франківськ - Рогатин - Тернопіль - Дубно - Рівне - Житомир - Київ. Рогатин-Тернопіль - чудова дорога, нове покриття, гарні краєвиди. Тернопіль-Дубно - дорога латана, але без ям. А от на житомирській трасі зявились незакриті ями, переважно в правому ряду, треба бути обережному.
[Re: Michelle] 27 июня 2023 в 09:59
Michelle 26.06.2023 21:55 пишет:
Ruby 28.03.2023 09:49 пишет: Київ - Івано-Франківськ стан доріг, кудою краще низенько туди сюди?
Проїхали Ів-Франківськ - Рогатин - Тернопіль - Дубно - Рівне - Житомир - Київ. Рогатин-Тернопіль - чудова дорога, нове покриття, гарні краєвиди. Тернопіль-Дубно - дорога латана, але без ям. А от на житомирській трасі зявились незакриті ями, переважно в правому ряду, треба бути обережному.
Дякую за відгук. А як ситуація на блок-постах, перевіряє поліція, військові також присутні?
[Re: Extremum] 27 июня 2023 в 21:12
Extremum 27.06.2023 09:59 пишет:
Michelle 26.06.2023 21:55 пишет:
Дякую за відгук. А як ситуація на блок-постах, перевіряє поліція, військові також присутні?
Ми були в Закарпатті, там в прикордонних зонах завжди перевіряли документи. По маршруту були блокпости, у т.ч. з військовими, зупиняли вибірково, кинулось в очі, що водії, яких зупиняли, були молодими чоловіками.
БП, де вибірково зупиняли авто, були лише на в'їзді в Рівне (малого в динопарком вирішили розважити) і за Заліщиками на межі Тернопільська/Чернівецька.
[Re: Ruby] 3 июля 2023 в 12:21
Всім привіт. Як і обіцяв пишу звіт:
Обухів-Київ-Житомир(перед Житомиром зустрічаються ями але я добряче навалював для мене вони були непомітні)-Рівне-Львів-ІФ-Яремча-Верховина. Дорога ідеал, блок-пост в Рогатині нікого не зупиняв. Багато поліції по дорозі. Дико перевантажений трафік Рівне-Львів-ІФ - це жах.
Назад:
Верховина-Яремча-ІФ-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Тетіїв-БЦ-Обухів. Блок-пост в Нижневі нікого не зупиняли. Все чудово. Трафік мінімальний, поїздка була в задоволення. Висновок, не бачу сенсу їхати верхньою дорогою і добавляти собі +150 км.