Подобова оренда квартири в Києві з виглядом на Дніпро?
31 марта 2023 в 12:02
Хочу звозити дітей до Києва, і пожити пару днів у квартирі з виглядом на Дніпро. Бажано лівий берег, Русанівка, Березняки, верхні поверхи з гарним краєвидом. Можливо хтось має контакти? Чи то тільки dom.ria?
Re: Подобова оренда квартири в Києві з виглядом на Дніпро?
[Re: -Ateist-] 31 марта 2023 в 12:17
-Ateist- 31.03.2023 12:02 пишет: Хочу звозити дітей до Києва, і пожити пару днів у квартирі з виглядом на Дніпро. Бажано лівий берег, Русанівка, Березняки, верхні поверхи з гарним краєвидом. Можливо хтось має контакти? Чи то тільки dom.ria?
заради цікавості передивився flatfy і там таких квартир немає
[Re: -Ateist-] 31 марта 2023 в 14:54
-Ateist- 31.03.2023 12:02 пишет: Хочу звозити дітей до Києва, і пожити пару днів у квартирі з виглядом на Дніпро. Бажано лівий берег, Русанівка, Березняки, верхні поверхи з гарним краєвидом. Можливо хтось має контакти? Чи то тільки dom.ria?
Справа Ваша але може не треба таке шукати. Ви ж збираєтеся до Києва не у вікно орендованої квартири дивитися. А усе цікаве, що можна подивитися з родиною у Києві, розташоване на правому березі. Отже орендувавши житло на лівому просто подовжите собі маршрути поїздок.
[Re: -Ateist-] 31 марта 2023 в 22:33
г. сталинграда 2г. есть квартиры с видом на андреевскую церковь, на весь центр. но надо узнавать подробнее, так как та, что за 2800 та на 5 этаже. низковато