Після покупки електрички задався питанням вогнегасника. Наскільки я розумію, то порошковий не підходить. Хто яким користується? З того що вичитав мав би бути вуглексилотний, але поправте якщо то не так.
vovaniy 07.04.2023 10:07 пишет: Після покупки електрички задався питанням вогнегасника. Наскільки я розумію, то порошковий не підходить. Хто яким користується? З того що вичитав мав би бути вуглексилотний, але поправте якщо то не так.
Бугуга...У мене для вас погана новина щодо гасіння електричок. Для усього окрім тягової АКБ підійде звичайний порошковий. А от для тягової + шукайте басейн і краном туди авто занурюйте, інакше не загасити. Можете пошукати на ютубі з цього приводу)
И что это решает?))) Если замкнет АКБ - сработает плавкий предохранитель, а если пойдёт разгон нескольких сот кг лития, то огнетушитель на 7 литров тут никак не поможет, только время упущено будет ) Литиевой АКБ не нужен кислород чтобы гореть и взрываться, так что увы, только погружение в воду целиком, так есть небольшой шанс спасти авто, если утопление можно назвать спасением.
vovaniy 07.04.2023 10:07 пишет: Після покупки електрички задався питанням вогнегасника. Наскільки я розумію, то порошковий не підходить. Хто яким користується? З того що вичитав мав би бути вуглексилотний, але поправте якщо то не так.
Забейте. Электрички потушить невозможно, она и в бассейне с водой будет продолжать гореть.