сину пора обновитися. зріст 170+ підкажіть магазин з нормальним вибором бюджетних вело (10-16. максимум до 20). багато не їздить. хочеться прийти та купити на день народження. весь день катати і шукати не хочу.
DimonDSV 07.04.2023 12:00 пишет: сину пора обновитися. зріст 170+ підкажіть магазин з нормальним вибором бюджетних вело (10-16. максимум до 20). багато не їздить. хочеться прийти та купити на день народження. весь день катати і шукати не хочу.
DimonDSV 07.04.2023 12:00 пишет: сину пора обновитися. зріст 170+ підкажіть магазин з нормальним вибором бюджетних вело (10-16. максимум до 20). багато не їздить. хочеться прийти та купити на день народження. весь день катати і шукати не хочу.
Так а декатлон чим не підходить?
А там є нормальні велосипеди? Без стьобу. Ніколи уваги не звертав. Декатлон це ж ашан і там більшість продукції це товари виробництва фірм, що належать Ашану.
Вы хоть район скажите?! У меня, например, из хороших несетевых на Тростянецкой/Горловская. Плюс еще есть специализация по маркам (Giant, Author, Bergamont) Плюс еще сетевые с украинским брендом Pride. Плюс драйв-спорт или на Кардачах. ПС. Был под домом специализированный Giant, кажется, продержался два года - каждую весну папки с детишками отоваривались, а серьезные велосипеды как-то не очень.
Парад 15.04.2023 13:52 пишет: Вы хоть район скажите?! У меня, например, из хороших несетевых на Тростянецкой/Горловская. Плюс еще есть специализация по маркам (Giant, Author, Bergamont) Плюс еще сетевые с украинским брендом Pride. Плюс драйв-спорт или на Кардачах. ПС. Был под домом специализированный Giant, кажется, продержался два года - каждую весну папки с детишками отоваривались, а серьезные велосипеды как-то не очень.
Драйвспорт ще й на бдн є і працює. Ще на пушкінській (як там вона зараз зветься) і адреси не пам,ятаю але цього літа працював. Десь між Хмельницького і бульваром по нижній стороні вулиці у дворі. Там меріди продавалися і ще щось.
harald67 15.04.2023 12:32 пишет: А там є нормальні велосипеди? Без стьобу. Ніколи уваги не звертав. Декатлон це ж ашан і там більшість продукції це товари виробництва фірм, що належать Ашану.
harald67 15.04.2023 12:32 пишет: А там є нормальні велосипеди? Без стьобу. Ніколи уваги не звертав. Декатлон це ж ашан і там більшість продукції це товари виробництва фірм, що належать Ашану.
Да нормальные там велики.
К велам не присматривался, но мячики для пин-понга по акции там надавно взял бомбические . Кстати у них та сайте по всем товарам отзывы есть, можно мнение составить.
декатлон є як дуже дно так і норм (не топ) вели але і ціна там від і до
Да нормальные там велики.
Я власне чого питав: декатлон належить ашану. Більшість товарів там виробництва фірм, що також належать ашану. Зокрема плавки, окуляри для плавання, тренувальні ласти і .п. Бренду Nabaiji. Якщо провести аналогію із велосипедами що продаються у самому ашані (і тут на форму отримали презирливо назву ашанбайк) то приблизно таке саме. Тому і питаю: у декатлоні велосипеди також рівня ашанбайк, чи є і більш якісні - виробництва фірм, що не належать ашану?
harald67 16.04.2023 13:35 пишет: Тому і питаю: у декатлоні велосипеди також рівня ашанбайк, чи є і більш якісні - виробництва фірм, що не належать ашану?
Не знаю Киевский Декатлон, но у нас велы под брендом B-Twin и Rockrider хорошего качества - сварные швы, рамы, качество сборки, уровень компонентов. Витвин брендирует под себя компоненты KMC.
Но сейчас кажется только Рокрайдеры продают, детально ассортимент не изучал пару лет. Я так понял Рокрайдеры от разных производителей, там нетиповые модели есть.
Так а декатлон чим не підходить?
А там є нормальні велосипеди? Без стьобу. Ніколи уваги не звертав. Декатлон це ж ашан і там більшість продукції це товари виробництва фірм, що належать Ашану.
Ну я малому там купив Легкий, одна перекидка, він задоволений як слон Я розумію що це не прям офігений велосипед, але, враховуючи, що малий росте, і це все одно ненадовго, то чому і ні?
Дочитав Ніні, на важкі і кострубаті Ашан і епіцентр-байки воно навіть не схоже У мого Б-Твін.