Я теж намагався замовити саме Амбішн+. Скащали, що ніяких +, не кажучи вже про конфігуратор. Про Стайл сказали, що чекати не менш півроку. Тому заказав звичайний Амбішн, лише докупив оригінальну камеру заднього ходу, та парктроніки. Ну таке інше - ГБО, тонування, трошки бронеплівки. Тобто, все, те, що з заводом не завязане.
П.С. О!! До речі, про гарантію на Камік у ОД вашого питали? Що сказав?
_Zedd_ 24.04.2023 07:44 пишет: Я теж намагався замовити саме Амбішн+. Скащали, що ніяких +, не кажучи вже про конфігуратор. Про Стайл сказали, що чекати не менш півроку. Тому заказав звичайний Амбішн, лише докупив оригінальну камеру заднього ходу, та парктроніки. Ну таке інше - ГБО, тонування, трошки бронеплівки. Тобто, все, те, що з заводом не завязане.
Те саме почув і я - якщо щось вибирати не з того, що в наявності (а в наявності аж 1 машина), то чекати 4-6 місяців.
_Zedd_ 24.04.2023 07:44 пишет: Я теж намагався замовити саме Амбішн+. Скащали, що ніяких +, не кажучи вже про конфігуратор. Про Стайл сказали, що чекати не менш півроку. Тому заказав звичайний Амбішн, лише докупив оригінальну камеру заднього ходу, та парктроніки. Ну таке інше - ГБО, тонування, трошки бронеплівки. Тобто, все, те, що з заводом не завязане.
Те саме почув і я - якщо щось вибирати не з того, що в (а в наявності аж 1 машина), то чекати 4-6 місяців.
Гарантія - саме для України 4 роки.
Не густо, не знав що на Камік така гарантія В мене на Карок два роки була, чотори за доп оплату.
Сорі, що перебиваю розмову, але хотілось би вернути тему у конструктивне русло. Бо почали за здравіє, а скінчили (як завжди) срачем.
Люди на Великдень ковбасу їдять і горілку п'ють, а я машини вибираю. Силів на авторіа, дивився по західному регіону, знайшов деякі більш-менш варіант (по бюджету і по параметрах).
Всі биті, але дивився по фотках з аукціону, щоб не хлам був.
Hyundai Kona 2018 2.0 16K
Hyundai Tucson 2.0 2017 16.5K
Jeep Renegade 2019 2.4 17K
Hyundai Santa FE 2016 - 2016 17.3K
Kia Sorento 2016 2.0 2016 17.5K
Mazda CX-5 2016 2.2 (diesel) 18K
Toyota RAV4 2017 2.5 19K
Toyota RAV4 2016 2.5 19.5K
Toyota RAV4 2016 2.5 19.7K
P.S. Все ще в роздумах, нова чи бу.
Перебуваю в схожому пошуку. Є на вашу думку реально цікаві RAV4 по нашому регіону?
Сорі, що перебиваю розмову, але хотілось би вернути тему у конструктивне русло. Бо почали за здравіє, а скінчили (як завжди) срачем.
Люди на Великдень ковбасу їдять і горілку п'ють, а я машини вибираю. Силів на авторіа, дивився по західному регіону, знайшов деякі більш-менш варіант (по бюджету і по параметрах).
Всі биті, але дивився по фотках з аукціону, щоб не хлам був.
Hyundai Kona 2018 2.0 16K
Hyundai Tucson 2.0 2017 16.5K
Jeep Renegade 2019 2.4 17K
Hyundai Santa FE 2016 - 2016 17.3K
Kia Sorento 2016 2.0 2016 17.5K
Mazda CX-5 2016 2.2 (diesel) 18K
Toyota RAV4 2017 2.5 19K
Toyota RAV4 2016 2.5 19.5K
Toyota RAV4 2016 2.5 19.7K
P.S. Все ще в роздумах, нова чи бу.
Перебуваю в схожому пошуку. Є на вашу думку реально цікаві RAV4 по нашому регіону?
З тих, що я собі додав в обране на авторіа (що биті не сильно, перевіряв на bidfax.info) - з 3 штук, 2 вже купили (складається враження, що більш-менш нормальні варіанти купують перекупами як гарячі пиріжки).
Зараз в очікуванні, знайомий (що в темі з машинами) пообіцяв по "своїх каналах" розпитати, що можна взяти адекватне.
Те саме почув і я - якщо щось вибирати не з того, що в (а в наявності аж 1 машина), то чекати 4-6 місяців.
Гарантія - саме для України 4 роки.
Не густо, не знав що на Камік така гарантія В мене на Карок два роки була, чотори за доп оплату.
Що сказали в салоні - в загальному гарантія 2 роки, але так як у нас пробіги менші, ніж у Європи, то це дуже мало і саме для України вирішили збільшити до 4 років/90К пробігу БЕЗ ДОПЛАТИ.