autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Оплата штрафу за швидкість (4/4)

Aziz | СуперСтар **
Re: Оплата штрафу за швидкість
[Re: HelloFromHell] 30 июля 2023 в 23:21
теж вчора піймав перший штраф за перевищення в такому місці, про яке я дивувався і питав нащо там та камера, якщо ніхто не літає)))
Так от, запропонувало сплатити в 10-денний термін 50% від суми, тобто 170 грн, або якщо не сплачу в 30-денний термін, то повинен буду сплатити вже 200% - 680 грн.
Прийшло в моно та в штрафи.юа. Сплатити через штрафи не вдалося, в моно все пройшло без питань. Потім вже й дія підтягнулася години за 3. А ще за годину в дії підтвердилася сплата штрафу.

П.С. Всі фотки та відео прийшли лише в додатку штрафи
HelloFromHell | важничающий писатель *
Re: Оплата штрафу за швидкість
[Re: Aziz] 30 июля 2023 в 23:41
Прикріплені файли (0 завантажити)
Aziz 30.07.2023 23:21 пишет:

теж вчора піймав перший штраф за перевищення в такому місці, про яке я дивувався і питав нащо там та камера, якщо ніхто не літає)))
Так от, запропонувало сплатити в 10-денний термін 50% від суми, тобто 170 грн, або якщо не сплачу в 30-денний термін, то повинен буду сплатити вже 200% - 680 грн.
Прийшло в моно та в штрафи.юа. Сплатити через штрафи не вдалося, в моно все пройшло без питань. Потім вже й дія підтягнулася години за 3. А ще за годину в дії підтвердилася сплата штрафу.

П.С. Всі фотки та відео прийшли лише в додатку штрафи

Там вище відповіли, що на камеру є знижка 50% при сплаті до 10 днів. А я на "фару" попався. Там відразу 2-3 машини стоїть, чекають на штраф, хтось від'їжджає - на його місце відразу стає інша машина. Дуже хлібне місце там.

Там вище відповіли, що на камеру є знижка 50% при сплаті до 10 днів. А я на "фару" попався
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Оплата штрафу за швидкість (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6041