Re: Яку автосигналізацію поставити, окрім отих старлайнів?+
[Re: Hammer] 22 мая 2023 в 20:04
Hammer 04.05.2023 22:08 пишет: ... или ктонть решится запустить производство новых коробок для условных старлайнов
Зараз в Києві один майстер, розібравши старлайн на молекули, робить свій український аналог, обіцяє, що буде краще по якості. Потім планує ставити на поток. Спостерігаю, цікаво чим закінчиться проєкт
[Re: S.T.A.L.K.E.R] 15 февраля 2024 в 23:54
S.T.A.L.K.E.R 22.05.2023 20:04 пишет:
Hammer 04.05.2023 22:08 пишет: ... или ктонть решится запустить производство новых коробок для условных старлайнов
Зараз в Києві один майстер, розібравши старлайн на молекули, робить свій український аналог, обіцяє, що буде краще по якості. Потім планує ставити на поток. Спостерігаю, цікаво чим закінчиться проєкт
[Re: igg] 12 июня 2024 в 18:36
Есть хорошие новости. Появились системы Спектр, мейд ин Юкрейн, по сути это Призраки, т.е. вполне современные умные функциональные девайсы. По ценам нормально. Иммобилайзеры и сигналки. как раз некому стало ставить, в обоих смыслах
[Re: Offspring] 12 июля 2024 в 23:19
Offspring 15.02.2024 23:54 пишет:
S.T.A.L.K.E.R 22.05.2023 20:04 пишет:
[Re: Jay-Z] 18 ноября 2024 в 18:30
Можу сказати про проблеми при закритті та відкритті машини. Сигналізація сама ставить машину під охорону при закритті багажника (центральний замок я не активую) але прицьому залишаеться відкритим і двері і багажник. Відкриваєш двері і сигналізауія важає проникненням і вмикає сирену і сповішення на телефон. Відбувається це не завжди, алгорітм коли вона включається я не розумію. Іноді диже бісить. особливо коли миєш машину на самосмийці. Поки проблему не вірішили, хоча обіцяли. У всьому іншому працює нормально.