Маємо C4 Picasso 2010 року, сгоріла лампа лівого поворотніка, не вдупляю як замінити. Рідної книжки немає. Знайшов декілька інструкцій тирнеті , але у мене фара якась не така. Може справа в тому ще в тіх інструкциях галогенкі а в мене ксенон. ЗІ, Фотка правої фари бо на лівой взгалі трудно шось розледіти, біля неї більше всякого іншего обладненния, акум ітп
Re: Як замінити лампу лівого передньoго поворотніка в C4
[Re: Фил] 12 апреля 2023 в 10:46
на фото наче права фара, перегорнута до гори дригом... доберусь до машини гляну, але ж там скорыше за все буде написано - їхати в сервіс і там міняти
а так там же наче все просто, зняти оту захисну резинку(яка ближче до середини авто), під лампою ближнього світла буде патрон повотнику, знімаєте його і міняєте лампу.
[Re: smitoner] 12 апреля 2023 в 16:44
smitoner 12.04.2023 10:46 пишет: на фото наче права фара, перегорнута до гори дригом...
так фотку телефон перевернув, точнішь він її показує правильно але.. ну і на лівой нічого не видно
В ответ на: а так там же наче все просто, зняти оту захисну резинку(яка ближче до середини авто), під лампою ближнього світла буде патрон повотнику, знімаєте його і міняєте лампу.
Той ? Але як його знати як я ледве руку можу туди втиснути. Просто тягнути чи шось натиснути чи він викручується ?
[Re: Фил] 12 апреля 2023 в 20:07
у мене там тільки одна лампа, тому так, має бути вона, але патрон наче на защолці. Завтра піду і відзніму, вже самому цікаво ) я саме ці лампи не міняв, але знаю що вони там.
[Re: Фил] 18 апреля 2023 в 10:53
Фил 12.04.2023 23:26 пишет: Дякую а може ще підкажешь що то може бути ? 2 провода - один на масу, другий на плюс. І все. Зараз в стані "викл". Боюсь включати
[Re: Mr.Di] 20 апреля 2023 в 09:25
Я теж знаходив цю картинку але у мене не така фара, там не 3 отвори а 2 але більших - одинн круглий, а другий круглоугольний (не знаю на скіки добре це зрозуміло з фото в 1м посту). Може через те що ксенон ?
Лампа поворотника знаходиться у нижній частині корпусу лампи, до неї мають ідти 2 дроти, патрон просто плотно сидить у отворі, добратися туди тілько навпомацки, можно обережно потягнути за дроти, але краще за сам патрон лампи і висмикнути його.