зи. До Львова за 6 годин можна буде сміливо доїхати)
Дуже сміливо я би сказав... На межі з мазохізмом))) При швидкості 90 може wltp і проїде, але не факт...
Реально так майже ніхто не їздить, на окружній в Рівному купа зарядок є на 50 кВт, навіть 120 кВт вже є одна. Зазвичай там зупиняються на хвилин 20 - трішки підкинути і далі...
Дуже сміливо я би сказав... На межі з мазохізмом))) При швидкості 90 може wltp і проїде, але не факт...
Реально так майже ніхто не їздить, на окружній в Рівному купа зарядок є на 50 кВт, навіть 120 кВт вже є одна. Зазвичай там зупиняються на хвилин 20 - трішки підкинути і далі...
Власне подорожувати елктричкою - мазохізм, та все одно хочется) Ну звісно не на одному заряді, а з однією або двома фаст чарджами. Фактично, якщо зардяжатися лише на фаст чарджах є лише 350км по WLTP (це 70% заряду, бо вище 80% зардяжатися довго, а нижче 10% неможна), 300км в реальності.
AL® 17.04.2023 23:13 пишет: Пам'ятаю, як мене в 2014р лошили, коли я купив Пікассо, що приборка при центру, мовляв, не нормальна тачіла, не зручно дивитися і все таке.. Пройшло майже 10 років. Зараз повально всі так роблять.
Дело не в "смотреть", дело в "тыкать на ходу и не смотреть на дорогу". Там, где в обычной машине обходишься тактильностью, здесь приходится пользоваться глазами. Я из-за этих "экспериментов над водителем" однозначно сейчас принял решение, что "газенваген" "фольксваген-групп" брать не буду.
Власне подорожувати елктричкою - мазохізм, та все одно хочется) Ну звісно не на одному заряді, а з однією або двома фаст чарджами. Фактично, якщо зардяжатися лише на фаст чарджах є лише 350км по WLTP (це 70% заряду, бо вище 80% зардяжатися довго, а нижче 10% неможна), 300км в реальності.
Чем отличается обсуждение "электричек" от нормальных автомобилей? Вместо того, чтобы задаться вопросом "как оно поедет?", все задаются вопросом, "сколько оно проедет?".
Ще раз подивився на новий пассат. Потім подивився на електрички від Вольво/Полестар. Багато думав. Чого в шведів електричка візуально викликає цікавість, а оцей ВАГ скоріше викликає відразу?
SNPTK 18.04.2023 22:07 пишет: Ще раз подивився на новий пассат. Потім подивився на електрички від Вольво/Полестар. Багато думав. Чого в шведів електричка візуально викликає цікавість, а оцей ВАГ скоріше викликає відразу?
Полестар повністю виробляється в Китаї як втім й ID.4. Для багатьох це відраза)
SNPTK 18.04.2023 22:07 пишет: Ще раз подивився на новий пассат. Потім подивився на електрички від Вольво/Полестар. Багато думав. Чого в шведів електричка візуально викликає цікавість, а оцей ВАГ скоріше викликає відразу?
Суб'єктивно у VAG дизайн усієї ID-лінійки авто якийсь "веганський" вийшов... Особисто мені ID.Buzz та ID.4 швидше подобаються, а от все інше... Якесь воно таке дивне... Може на іншу вікову групу приціл, дитинство якої не було "спаплюжено" мріями про усіляки там Turbo, V6, Type R та інші запальнички... )))
на правах ІМХО внутрішний табель о рангах. Бо ВАГу потрібно якось продавати e-tron-чики. якщо пасат буде таким же цікавим як аудюхи, то хто буде купувати останні?