autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Спадкоємця Пассата показали (ID.7) (3/3)

D.T.George | Достоевский ***
Re: Спадкоємця Пассата показали (ID.7)
[Re: hollywood] 18 апреля 2023 в 18:11
Прикріплені файли (0 завантажити)
hollywood 18.04.2023 17:33 пишет:

зи. До Львова за 6 годин можна буде сміливо доїхати)

Дуже сміливо я би сказав... На межі з мазохізмом))) При швидкості 90 може wltp і проїде, але не факт...

Реально так майже ніхто не їздить, на окружній в Рівному купа зарядок є на 50 кВт, навіть 120 кВт вже є одна. Зазвичай там зупиняються на хвилин 20 - трішки підкинути і далі...

Дуже сміливо я би сказав. На межі з мазохізмом))) При швидкості 90 може wltp і проїде, але не факт
Змінено D.T.George (18:11 18/04/2023)
hollywood | Достоевский **
[Re: D.T.George] 18 апреля 2023 в 18:37
D.T.George 18.04.2023 18:11 пишет:

Дуже сміливо я би сказав... На межі з мазохізмом))) При швидкості 90 може wltp і проїде, але не факт...

Реально так майже ніхто не їздить, на окружній в Рівному купа зарядок є на 50 кВт, навіть 120 кВт вже є одна. Зазвичай там зупиняються на хвилин 20 - трішки підкинути і далі...

Власне подорожувати елктричкою - мазохізм, та все одно хочется)
Ну звісно не на одному заряді, а з однією або двома фаст чарджами.
Фактично, якщо зардяжатися лише на фаст чарджах є лише 350км по WLTP (це 70% заряду, бо вище 80% зардяжатися довго, а нижче 10% неможна), 300км в реальності.
boyko_s | V.I.P *
[Re: AL®] 18 апреля 2023 в 18:47
AL® 17.04.2023 23:13 пишет:

Пам'ятаю, як мене в 2014р лошили, коли я купив Пікассо, що приборка при центру, мовляв, не нормальна тачіла, не зручно дивитися і все таке..
Пройшло майже 10 років. Зараз повально всі так роблять.

Дело не в "смотреть", дело в "тыкать на ходу и не смотреть на дорогу". Там, где в обычной машине обходишься тактильностью, здесь приходится пользоваться глазами.
Я из-за этих "экспериментов над водителем" однозначно сейчас принял решение, что "газенваген" "фольксваген-групп" брать не буду.
boyko_s | V.I.P *
[Re: hollywood] 18 апреля 2023 в 18:49
hollywood 18.04.2023 18:37 пишет:

Власне подорожувати елктричкою - мазохізм, та все одно хочется)
Ну звісно не на одному заряді, а з однією або двома фаст чарджами.
Фактично, якщо зардяжатися лише на фаст чарджах є лише 350км по WLTP (це 70% заряду, бо вище 80% зардяжатися довго, а нижче 10% неможна), 300км в реальності.

При какой скорости?
boyko_s | V.I.P *
[Re: hollywood] 18 апреля 2023 в 18:54

Чем отличается обсуждение "электричек" от нормальных автомобилей? Вместо того, чтобы задаться вопросом "как оно поедет?", все задаются вопросом, "сколько оно проедет?".
Михаил_N | СуперСтар ***
[Re: boyko_s] 18 апреля 2023 в 19:07
Тому що їдуть всі майже однаково, без турбоям, варіаторів та іншого неприємного в двз авто.
boyko_s | V.I.P *
[Re: Михаил_N] 18 апреля 2023 в 22:04
Михаил_N 18.04.2023 19:07 пишет:

Тому що їдуть всі майже однаково, без турбоям, варіаторів та іншого неприємного в двз авто.

Ну, если только по прямой, то, наверно, так оно и есть.
SNPTK | важничающий писатель **
[Re: D.T.George] 18 апреля 2023 в 22:07
Ще раз подивився на новий пассат. Потім подивився на електрички від Вольво/Полестар. Багато думав. Чого в шведів електричка візуально викликає цікавість, а оцей ВАГ скоріше викликає відразу?
Outdriver | подсевший на форум **
[Re: boyko_s] 18 апреля 2023 в 22:34
boyko_s 18.04.2023 22:04 пишет:

В смысле только по прямой?
hollywood | Достоевский **
[Re: SNPTK] 19 апреля 2023 в 10:04
SNPTK 18.04.2023 22:07 пишет:

Ще раз подивився на новий пассат. Потім подивився на електрички від Вольво/Полестар. Багато думав. Чого в шведів електричка візуально викликає цікавість, а оцей ВАГ скоріше викликає відразу?

Полестар повністю виробляється в Китаї як втім й ID.4.
Для багатьох це відраза)
[Re: boyko_s] 19 апреля 2023 в 10:22
boyko_s 18.04.2023 22:04 пишет:

Тю... А чё только по прямой? За счёт низкого центра тяжести элекрички и не по прямой едут очень даже весело...

Вот тут в тексте статьи есть рейтинг электричек...

Ну а вот ДВС собратья...

Я особо не вникал в цифры, но в целом что-то не вижу разницы такой, что прям "Ах, да куда там тягаться"...
[Re: SNPTK] 19 апреля 2023 в 10:33

Суб'єктивно у VAG дизайн усієї ID-лінійки авто якийсь "веганський" вийшов... Особисто мені ID.Buzz та ID.4 швидше подобаються, а от все інше... Якесь воно таке дивне... Може на іншу вікову групу приціл, дитинство якої не було "спаплюжено" мріями про усіляки там Turbo, V6, Type R та інші запальнички... )))
Змінено D.T.George (10:34 19/04/2023)
Сергёга | V.I.P ***
[Re: SNPTK] 19 апреля 2023 в 12:05

на правах ІМХО
внутрішний табель о рангах. Бо ВАГу потрібно якось продавати e-tron-чики. якщо пасат буде таким же цікавим як аудюхи, то хто буде купувати останні?
boyko_s | V.I.P *
[Re: D.T.George] 19 апреля 2023 в 13:06
D.T.George 19.04.2023 10:22 пишет:

Тю... А чё только по прямой? За счёт низкого центра тяжести элекрички и не по прямой едут очень даже весело...

Вот тут в тексте статьи есть рейтинг электричек...

Ну а вот ДВС собратья...

Я особо не вникал в цифры, но в целом что-то не вижу разницы такой, что прям "Ах, да куда там тягаться"...

Да, в принципе, неплохо, заберу свои слова назад.
Теперь только осталось подождать набега адептов "лосиный тест - это тест резины".
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Спадкоємця Пассата показали (ID.7) (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

2 користувачів і 29 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4065