melanvi 28.04.2023 08:18 пишет: Мотор який? G4FA 1.4? Я на і30 міняв мотора. Заміною задоволений. Старий на ОЛХ продав. Мотр обійшовся в 1300. За 300 свій продав. От і рахуй. Раджу міняти!
За 1300 с торгом есть Оф авто 100 пробега после освободителей
Allodin 21.04.2023 23:08 пишет: Коля,в мене 1,6 G4FC - це твій змінений 1,4 G4FA якщо плануєш надовго -капіталь, якщо ні - то кращє нічого не робити. Нормального донора найти то й щє квест. Без прогонки під навантаженням фіг ти що побачиш
напевно у Коляна таки G4EE простіше не буває: гідріки, ремінь, без фазіков
я б робив капіталку (расточка в ремонт, поршні, вкладиші, гідріки, може новий масляний насос, дефектовка покаже), якщо кузов ще живий і особливо нема на що міняти (якщо не докладати купу грошей)
або якщо дешево знайти такий мотор, то капіталку можна віттягнути, але найсвіжішому G4EE років 12 як мінімум
В ответ на: Коли знімати з обліку то потрібно буде старий двигун в СЦ везти.
А це що за маячня? Нікуди нічого не треба возити. Недавно переоформляв таке авто, ніхто нічого не питав, як і з іншим авто років з десять тому. Двигун брався в нормальних людей, на двигун була митна декларація, але експерт в МРЕО ТСЦ, сказав, що то йому не потрібно, авто переоформилось без питань. Якщо по темі, то краще пошукати живий двигун - на росповсюджені авто вони завжди знайдуться, і часто в досить непоганому стані. Можна ризикнути і втягнутись в капіталку поточного двигуна, но то буде ще більша лотерея, бо криворукість і безвідповідальність майстрів прийдеться вирішувати все рівно за свої кошти .
я до війни писав, Що коли далекий родич їдучи до Києва спалив мотора на МК Кросс з пробігом 45к, ми подивилися, та знайшли на розборці мотора з битка з пробігом 25 та майже в половину дешевше капіталки по ціні, та в рази швидше по часу.
В ответ на: Можна ризикнути і втягнутись в капіталку поточного двигуна, но то буде ще більша лотерея, бо криворукість і безвідповідальність майстрів прийдеться вирішувати все рівно за свої кошти