Погоджуюсь, люди обирають за ціною, нажаль...в мене Команч коштував новий у 2 рази дорожче Giant, а у продажу всього на тисячу дорожче і люди частіше цікавляться саме більш дешевим Giant...хоча він у всьому поступався Команчу.
Rack 03.04.2024 12:46 пишет: Погоджуюсь, люди обирають за ціною, нажаль...в мене Команч коштував новий у 2 рази дорожче Giant, а у продажу всього на тисячу дорожче і люди частіше цікавляться саме більш дешевим Giant...хоча він у всьому поступався Команчу.
Трохи фактів з вікі Comanche («Кома́нч») — найпопулярніший український бренд велосипедів і велоаксесуарів, заснований в 1998 році. Giant Manufacturing Co. Ltd. — тайванська кампанія, заснована 1972
Команч, нажаль, після якогось часу перестав розвиватися.
Каманчевские компоненты быстро уставали. Подседел, вынос, руль. Такоюй люминь. Кроме брендированных частей была шимана, которая плюс минус та же. Сравнивать только по цене некорректно.
Comanche («Кома́нч») — найпопулярніший український бренд велосипедів і велоаксесуарів, заснований в 1998 році. Giant Manufacturing Co. Ltd. — тайванська кампанія, заснована 1972
Забрали вже і Giant ...Залишився один Author Triumph, ось цей екземпляр справді на поціновувача! мій улюбленець, колись майже тисячу доларів за нього віддав ) Нажаль, зараз все через ОЛХ уходить, навіть немає сенсу викладати тут...
Comanche («Кома́нч») — найпопулярніший український бренд велосипедів і велоаксесуарів, заснований в 1998 році. Giant Manufacturing Co. Ltd. — тайванська кампанія, заснована 1972
Забрали вже і Giant ...Залишився один Author Triumph, ось цей екземпляр справді на поціновувача! мій улюбленець, колись майже тисячу доларів за нього віддав ) якщо ще не продався, дайте подробиці у приват.