В даній локації не пораджу, але є досвід якісної мийки на проспекті Науки, біля Столичного шосе. Так от, по моїм спостереженням, на якість мийки дуже сильно впливає адміністратор, а ще сильніше власник мийки. Коли попадаєш в його присутність, то навіть до колісних дисків зауважень жодних. А от коли на мийці крім мийників нікого, то вже як повезе, перевіряти треба ретельніше, та й працюють значно повільніше. Тобто я до того, що в залежності від персоналу(фаз місяця, ретроградного меркурія, тощо), якість мийки може бути різна на будь-якій мийці.
Що такеякісна автомийка, у вашому розумінні/очікуванні? Якщо узагальнено, дійсно якісну "автомийку" ви, ні на Теремках, ні у всьому Києві,не знайдете...Щоби було якісно, то треба таки мити своїми руками, або ж - на детейлінг)... PS. Я от собі надибав безконтактну автомийку (за 200 грн., миє та обдуває) - мені ок, раз на тиждень "пил здмухнути" ...а коли вже сильно брудна машина, тоді їду вже на "справжню" мийку або сам, на дачі, мию.
YSK 27.04.2023 09:18 пишет: В даній локації не пораджу, але є досвід якісної мийки на проспекті Науки, біля Столичного шосе. Так от, по моїм спостереженням, на якість мийки дуже сильно впливає адміністратор, а ще сильніше власник мийки. Коли попадаєш в його присутність, то навіть до колісних дисків зауважень жодних. А от коли на мийці крім мийників нікого, то вже як повезе, перевіряти треба ретельніше, та й працюють значно повільніше. Тобто я до того, що в залежності від персоналу(фаз місяця, ретроградного меркурія, тощо), якість мийки може бути різна на будь-якій мийці.
В ответ на: Що таке якісна автомийка, у вашому розумінні/очікуванні?
Так щоб хотілося помити машину там ще раз, а не ходити по колу і тикати що пороги не вимиті та половина бампера в багнюці. Мити самому це варіант при наявності часу та натхнення.
YSK 27.04.2023 09:18 пишет: В даній локації не пораджу, але є досвід якісної мийки на проспекті Науки, біля Столичного шосе. Так от, по моїм спостереженням, на якість мийки дуже сильно впливає адміністратор, а ще сильніше власник мийки. Коли попадаєш в його присутність, то навіть до колісних дисків зауважень жодних. А от коли на мийці крім мийників нікого, то вже як повезе, перевіряти треба ретельніше, та й працюють значно повільніше. Тобто я до того, що в залежності від персоналу(фаз місяця, ретроградного меркурія, тощо), якість мийки може бути різна на будь-якій мийці.
igg 27.04.2023 10:18 пишет: Що такеякісна автомийка, у вашому розумінні/очікуванні? Якщо узагальнено, дійсно якісну "автомийку" ви, ні на Теремках, ні у всьому Києві,не знайдете...Щоби було якісно, то треба таки мити своїми руками, або ж - на детейлінг)... PS. Я от собі надибав безконтактну автомийку (за 200 грн., миє та обдуває) - мені ок, раз на тиждень "пил здмухнути" ...а коли вже сильно брудна машина, тоді їду вже на "справжню" мийку або сам, на дачі, мию.
igg 27.04.2023 10:18 пишет: Що такеякісна автомийка, у вашому розумінні/очікуванні? Якщо узагальнено, дійсно якісну "автомийку" ви, ні на Теремках, ні у всьому Києві,не знайдете...Щоби було якісно, то треба таки мити своїми руками, або ж - на детейлінг)... PS. Я от собі надибав безконтактну автомийку (за 200 грн., миє та обдуває) - мені ок, раз на тиждень "пил здмухнути" ...а коли вже сильно брудна машина, тоді їду вже на "справжню" мийку або сам, на дачі, мию.
Якщо район Столичного шосе - не дуже далеко, непогана дуже автомийка в ТРЦ Атмосфера, в підземному паркінгу Я пару-трійку раз заїжджав, зауважень не було, миють добре, ціни не космос. Автомобілі там постійно миються дуже недешеві, тому мабуть і якість норм МИЙКА АТМОСФЕРА
А можна питання - для чого робиться та "якісна" мийка? Якщо авто потім поставити в музей і здмухувати пилинки-ок. Але враховуючи наш трафік і погоду, то який сенс вимивати авто до неймовірної чистоти? Дивуюсь людям,які на мийці самообслуговування витрачають по 200 грн і вилизують годину те авто. А потім їдуть в першу калюжу і чи під дощ
Якщо район Столичного шосе - не дуже далеко, непогана дуже автомийка в ТРЦ Атмосфера, в підземному паркінгу Я пару-трійку раз заїжджав, зауважень не було, миють добре, ціни не космос. Автомобілі там постійно миються дуже недешеві, тому мабуть і якість норм МИЙКА АТМОСФЕРА
В ответ на: Що таке якісна автомийка, у вашому розумінні/очікуванні?
Так щоб хотілося помити машину там ще раз, а не ходити по колу і тикати що пороги не вимиті та половина бампера в багнюці. Мити самому це варіант при наявності часу та натхнення.
так так, от і я, таку ж шукаю, вже років 20+ шукаю,не знайшов поки))...точніше, вже й не шукаю, бо це - анріал, як вірно тут вже написали, якщо й знайдете подібну, то раз від разу там якість дуже різна буде, а частіше - така собі буде якість(...це я не скіглю, якщо що, а просто думки із власного досвіду;)
hugo-smk 27.04.2023 15:20 пишет: А можна питання - для чого робиться та "якісна" мийка? Якщо авто потім поставити в музей і здмухувати пилинки-ок. Але враховуючи наш трафік і погоду, то який сенс вимивати авто до неймовірної чистоти? Дивуюсь людям,які на мийці самообслуговування витрачають по 200 грн і вилизують годину те авто. А потім їдуть в першу калюжу і чи під дощ
Якісно мию пару раз на рік, коли наноситься твердий віск. Нормально і надовго освіжає вигляд. А просто мити часто немає ні часу ні бажання )