Соррі, але пост не точний... точніше так: з одного боку так, ламаються, а з іншого якщо подивитися на їх відео - то в основному вилазять конструктивні баги окремої моделі або ж неправильна експлуатація власником, або биток з америки через [*****] зроблений...
і якщо порівнювати з ДВС, то загалом я б сказав, що електрички не ламаються - якщо вибрати якусь перевірену модель
Проїхав вже майже 6тис км. З явного, що дуже відчувається - це сидіння, яке набагато менш комфортніше, ніж було у мене на Пасаті Б8. І після китайців потрібно перевірити тиск в колесах, в мене було 3.1 атм, зменшив до 2.5, одразу відчутно в кращу сторону. Максимально за день проїхав 523 км, це поки найбільший пробіг за добу на електроавто.
Михаил_N 21.05.2023 10:54 пишет: Проїхав вже майже 6тис км. З явного, що дуже відчувається - це сидіння, яке набагато менш комфортніше, ніж було у мене на Пасаті Б8. І після китайців потрібно перевірити тиск в колесах, в мене було 3.1 атм, зменшив до 2.5, одразу відчутно в кращу сторону. Максимально за день проїхав 523 км, це поки найбільший пробіг за добу на електроавто.
як в цілому враження по авто? динаміка, їздові характеристики? не жалкуєте що придбали?
Не жалкую, бо по суті, за таку вартість і не такий великий вибір авто взагалі. І я її взяв, щоб частково перекривати робочі моменти, тому не так жалко «вбивати», як було б з тим самим ID.4. Динаміки цілком достатньо, а кросовер - є кросовер. Високий кліренс і коротка база не робить авто комфортнішим на поганій дорозі.