Aeneas 28.06.2023 18:57 пишет: Так це все стосується місцевих і ВПО по Франківську, а хто проїздом якщо зупинять то документи подивляться і їдеш дальше.
Минулого року у березні я з подругою їхала по Івано-Франківську машиною на київських номерах на цвинтар. Зупиняє поліцейська. Перевірила все: коли заїхали, де мешкаю у Фр., куди їдемо, що веземо, перевірила все у багажнику і салоні, документи пасажирки. В бардачку лежав великий ніж ручної роботи з однобічним лезом, про який я давно забула. Поліцейська подивилась на мене так, ніби я пушку везу: А що це? Подружка: так ми на цвинтар їдемо. Що це була за перевірка, я так і не зрозуміла. Можливо, показова Але ніхто від цього не застрахований.
Aeneas 28.06.2023 18:57 пишет: Так це все стосується місцевих і ВПО по Франківську, а хто проїздом якщо зупинять то документи подивляться і їдеш дальше.
Минулого року у березні я з подругою їхала по Івано-Франківську машиною на київських номерах на цвинтар. Зупиняє поліцейська. Перевірила все: коли заїхали, де мешкаю у Фр., куди їдемо, що веземо, перевірила все у багажнику і салоні, документи пасажирки. В бардачку лежав великий ніж ручної роботи з однобічним лезом, про який я давно забула. Поліцейська подивилась на мене так, ніби я пушку везу: А що це? Подружка: так ми на цвинтар їдемо. Що це була за перевірка, я так і не зрозуміла. Можливо, показова Але ніхто від цього не застрахований.
нажаль, "нормальна" реакція на не місцевих. Коли минулого року дивилися у паспорт і виявляли прописку іншого регіону (Одеса) - починався цирк. Дурні запитання, а покажіть бардачок (довбні ж не розуміють, що в мене їх 4 шт та ще дві ніши в полу), а у вас запаска ззовні кузову? ооо тоді показуйте що під ковриком багажника. Демонструю 7 ряд сидінь, складений у пол. Воно ж не розуміє, що перед ними ще ніша є, куди навіть гранатомет влізе. Але треба ж показати свою значимість. Коронний номер - на всіх блокпостах "а скажіть свою прописку", держучи мій паспорт у руках. Показуха ще та... І якщо кожного дня таке робили ті ж самі люди, що вже чудово мене знали, то на "незнайомих" блокпостах ще й у лице стволами тикали... Наче я з донецьку напряму зараз їду.
А ота поліція, що зараз так старанно все перевіряє - її тоді взагалі ніде не було - сховалися всі.
AIM 27.06.2023 12:14 пишет: Товариш вчора з Києва на Буковель їхав, жодного разу не зупинили
минулого тижня на автівці катался у відрядження до Кракова. Маршрут Київ-Трускавець- Смільниця-Краків. І зворотно таким саме маршрутом. Жодного БП і перевірки документів - лише на кордоні.
Їхав з Києва в Микуличин, по дорозі зустрілось два блок-поста лише. Мене не зупиняли. В районі Буковелю-Яремче і далі до Ворохти-Верховини купа туристів без жодних перевірок по дорогах. Так що подорожувати можна)
DLA 02.08.2023 15:47 пишет: товарищ поехал в Черновцы на прошлой неделе, в кафе зашло несколько вооруженных военных и начали выписывать повестки Брать не отказался, сказал что стоит на учете. Попросили пройти в автобус и поехать на медкомиссию, в случае отказа из кафе не будут выпускать (прямая речь). Ну поехал: годен)) предложили сразу остаться на месте или во Львов отправить 13/08 на три месяца едет во Львов на учебку
пс: сказали что люди нужны и много, в день так человек 100-120 привозят
DLA 02.08.2023 15:47 пишет: товарищ поехал в Черновцы на прошлой неделе, в кафе зашло несколько вооруженных военных и начали выписывать повестки Брать не отказался, сказал что стоит на учете. Попросили пройти в автобус и поехать на медкомиссию, в случае отказа из кафе не будут выпускать (прямая речь). Ну поехал: годен)) предложили сразу остаться на месте или во Львов отправить 13/08 на три месяца едет во Львов на учебку
пс: сказали что люди нужны и много, в день так человек 100-120 привозят