у пана гарна нервова система, вистачило терпіння на такий довгий строк. Я при перших ознаках перегріву відразу на СТО, все протестував та, по результату, замінив радіатор, бо вже прийшла йому пора. Чисткам не довіряю, але то мій особистий бздик.
lopa 30.08.2023 06:24 пишет: у пана гарна нервова система, вистачило терпіння на такий довгий строк. Я при перших ознаках перегріву відразу на СТО, все протестував та, по результату, замінив радіатор, бо вже прийшла йому пора. Чисткам не довіряю, але то мій особистий бздик.
Літо було не таке спекотне, то і проблема майже не турбувала. Наука на майбутнє отримана
Щоб нову тему не створювати, бо вже форумчани сміються з мене) Сьогодні згадав за сканер і вирішив перевірити температуру- максимум за поїздку 20 хвилин по місту наміряв 82 градуси. Якось замало,нє?
hugo-smk 04.12.2023 22:00 пишет: Щоб нову тему не створювати, бо вже форумчани сміються з мене) Сьогодні згадав за сканер і вирішив перевірити температуру- максимум за поїздку 20 хвилин по місту наміряв 82 градуси. Якось замало,нє?
hugo-smk 04.12.2023 22:00 пишет: Щоб нову тему не створювати, бо вже форумчани сміються з мене) Сьогодні згадав за сканер і вирішив перевірити температуру- максимум за поїздку 20 хвилин по місту наміряв 82 градуси. Якось замало,нє?
Щоб два раза не вставати, питання. Стрілка датчику температури двигуна не набирає 90, в пробках 60-80, на трасі взагалі лежить. Сьогодні поміняв термостат, проблема не пішла, теж сама, в пробці гріється, як тільки швидкість, падає вниз. Їхати знімати і перевіряти термостат, чи ще є якісь думки?