R.Karp 05.06.2023 16:29 пишет: Я ніколи не був прихильником ГБО, але памятаю, що офіціали на Рено та Міцубісі пропонували таку послугу. Якщо офіціали самі встановлюють і при цьому гарантія зберігається, то не такий вже і "колхоз" виходить.
при этом, официалы запросто могут ставить более криворуко, чем "частники". Но какой же это колхоз, если целые официалы ставили :-)
может, вы не заметили, но ТС не только вопрос газа изучил, но даже и машину купить успел :-)))))))))))))
ТС скоріш за все і розраховував на встановлення ГБО з часом, але від цього нічого не міняється - ГБО що встановлюється додатково є найтиповішою ознакою "колхоза" хоча б тому що це грубе втручання в двигун авто що розроблялося купою інженерів багато років витративши мільйони долларів (тим паче рівень освіти майстрів встановлення ГБО у нас не те що низький а я б сказав його взагалі нема - встановлюють до біса за методичками але розуміння суті процесу, зміни фізичних процесів в двигуні ніхто не знає та воно їм і не потрібно)
Я ніколи не був прихильником ГБО, але памятаю, що офіціали на Рено та Міцубісі пропонували таку послугу. Якщо офіціали самі встановлюють і при цьому гарантія зберігається, то не такий вже і "колхоз" виходить.
Я встановлення ГБО розглядаю як опцію. Я зовсім не фанат цього. На жодну машину не ставив. Питання знаю, так як був упевнений що на такі двигуни не ставлять газ.
Ну і ставити газ, чи продавати мені зараз не цікаво - тільки форму дали)) розмір кітеля значно актуальніше питання.