Брала осенью отакое ссыль заряда на день хватает но точность определения места - до 500 метров, чаще не попадает чем попадает в приложении интерфейс китайцы переводили - вообще ничего не понятно но читала отзывы, что дешевле еще хуже
якщо ціль моніторити де дитина - порекомдую apple airtag (батарейки вистачить на рік) є певні нюанси як воно працюе (через мережу іфонів які поруч) - але от кинув малому в рюкзак "монетку" і досить точно бачу де він аналогічно є така таблеточка в авто
===
годинник теж є - але замучились їх заряджати і просто лежать ( вистача на день їх і це головна проблема
Andrey-Mil 01.06.2023 13:36 пишет: Є вдома в кладовці десь валяється. Пошукати? Вставляється сімка, по SE traker взаємодія. Можна дзвонити/приймати дзвінки.
AverKiev 01.06.2023 13:39 пишет: якщо ціль моніторити де дитина - порекомдую apple airtag (батарейки вистачить на рік) є певні нюанси як воно працюе (через мережу іфонів які поруч) - але от кинув малому в рюкзак "монетку" і досить точно бачу де він аналогічно є така таблеточка в авто
===
годинник теж є - але замучились їх заряджати і просто лежать ( вистача на день їх і це головна проблема
Знайшов. Є зарядка, все працює. Коробки нема. Не впевнений чи воно працює по жпс, чи через сімкарту "передача мобільних даних" і вихід в інтернет, а на додатку SE Trecker воно на карті відмічає місце (чи навіть малює марштрут). Відмічає не дуже точно, якщо школа і будинок поруч то не обовязково буде зрозуміло, чи то показує школу чи таки будинок і де дитина наразі насправді є. На руці можуть буть трохи завеликі. Дочка носила-носила, і кинула/награлася. Киньте в приватні контакт, я фотки скину.
Egouar 01.06.2023 13:23 пишет: Сабж. Який порекомендуєте, будь ласка, оптимальний ціна/якість? Від всякого Китаю на Амазоні, очі розбігаються, не знаю що.
Оці всі годинники, ерунда. Потрібно купляти сугубо жпс датчик.
AverKiev 01.06.2023 13:39 пишет: якщо ціль моніторити де дитина - порекомдую apple airtag (батарейки вистачить на рік) є певні нюанси як воно працюе (через мережу іфонів які поруч) - але от кинув малому в рюкзак "монетку" і досить точно бачу де він аналогічно є така таблеточка в авто
===
В самсунга таке саме є . Але там фішка, що оця програма повинна бути включена в інших власників Самсунг. За Епл не скажу.
Egouar 01.06.2023 13:23 пишет: Сабж. Який порекомендуєте, будь ласка, оптимальний ціна/якість? Від всякого Китаю на Амазоні, очі розбігаються, не знаю що.
+ дитана руки помиє - і капець, незважаючи на всілякі китайські IP-67 та іг. Також відслідковування місцеположення там вельми умовне, навіть за умови заявленого GPS, не факт, що він там є.
+ дитана руки помиє - і капець, незважаючи на всілякі китайські IP-67 та іг. Також відслідковування місцеположення там вельми умовне, навіть за умови заявленого GPS, не факт, що він там є.
Ну може якщо купляти десь в підземному переході, то і не буде, але якщо речь з відповідними відгуками - то GPS є і навіть добре працює. Я б порекомендував K21, але їх вже не виробляють.
Rucha 03.06.2023 22:16 пишет: Ну може якщо купляти десь в підземному переході, то і не буде, але якщо речь з відповідними відгуками - то GPS є і навіть добре працює. Я б порекомендував K21, але їх вже не виробляють.
Так не купуйте у підземному переході) я купував в Розетці (віиходячи з відгуків) і безпосередньо в Китаї (аналогічно).
Ну може якщо купляти десь в підземному переході, то і не буде, але якщо речь з відповідними відгуками - то GPS є і навіть добре працює. Я б порекомендував K21, але їх вже не виробляють.
В китайських часах добре не працює, хіба що вони від 100 баксів. В школі то взагалі швах. Буде показувати точку в радіусі 1 км.