autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
WalkmandT | СуперСтар **
Обслужить Приору
5 июня 2023 в 12:40
Камрады, поделитесь, пожалуйста, советом.
Нужно обслужить отцовскую Приору. Он за ней не то чтобы сильно следит, а сейчас вообще уже почти год не ездит. А мне в ближайшее время надо будет на ней с месяц покататься.
Хочу комплексно поменять все расходники, жидкости и тормозную. Где мне это качественно смогут сделать в Киеве ( оптимально р-н Академгородка) или Ирпене.

Заранее бью челом за явки/пароли/советы.
Aziz | СуперСтар **
Re: Обслужить Приору
[Re: WalkmandT] 6 июня 2023 в 09:51
а хіба УКРавто вже не обслуговує? Чи ви шукаєте приватне СТО?
WalkmandT | СуперСтар **
[Re: WalkmandT] 6 июня 2023 в 10:34
Обслуговує. Проте в мене є певне негативне ставлення до них ще з часів, коли в мене був Крайслер та Додж. Про передпродажну підготовку та встановлення допів на ту саму Пріору я взагалі мовчу. Тому шукаю приватне СТО де дійсно все зможуть зробити якісно та відповідально.
Манита71 | СуперСтар *
[Re: WalkmandT] 6 июня 2023 в 10:42
WalkmandT 06.06.2023 10:34 пишет:

Обслуговує. Проте в мене є певне негативне ставлення до них ще з часів, коли в мене був Крайслер та Додж. Про передпродажну підготовку та встановлення допів на ту саму Пріору я взагалі мовчу. Тому шукаю приватне СТО де дійсно все зможуть зробити якісно та відповідально.

Зараз може бути негативне ставлення до мошканського автопрому. Можуть спалити
sarbkiev | Достоевский *
[Re: Манита71] 6 июня 2023 в 11:59
Манита71 06.06.2023 10:42 пишет:

Так це ж вітчизняне:
В ответ на:

«В Україну завозять машинокомплекти (деталі для крупновузлового збирання) і вже тут складають цей «конструктор». Формально це не порушення заборони, бо завозять не автомобілі, а деталі до них», - каже Муджирі.

Lada в Україні збирають на Запорізькому автомобільному заводі корпорації «УкрАвто». Їхня тестова збірка розпочалася наприкінці 2019 року. Окрім Lada, на ЗАЗі з російських комплектувальних збираються автомобілі Renault Arkana та Kia Rio.

В ответ на:

Бизнесмен Тариэл Васадзе стал собственником 100% акций эксклюзивного дистрибьютора автомобилей Lada в Украине — ЧАО Авто Мотор Груп (ранее — Торговый дом УкравтоВАЗ).

"Дякуємо" гетьманцеву:
https://www.unn.com.ua/ru/news/1905390-k...orinku-ukrayini
WalkmandT | СуперСтар **
[Re: Манита71] 6 июня 2023 в 12:14

Вже як є. Безліч людей їздять на ФВ Поло седан, що зібрані в рф... не чув про випадки займання.
Змінено WalkmandT (12:15 06/06/2023)
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Манита71] 6 июня 2023 в 12:28

та ну дурня
у нас навіть Вести і Х-рей трапляються, Х-рей я навіть на чорних військових номерах вчора бачив на трасі.

по темі, ось тут в Ірпені мультибренд сто, пару сусідів там обслуговуються, наче норм. Не думаю, що у них буде проблема з Пріорою

сторінка
Reibert | энтузиаст **
[Re: WalkmandT] 15 июня 2023 в 23:11
Знаю що є СТО по ладам в Вишневому, так і називається
LADA СТО . Вулиця Київська, 1-Б, Софіївська Борщагівка.
WalkmandT | СуперСтар **
[Re: Reibert] 16 июня 2023 в 12:06
Reibert 15.06.2023 23:11 пишет:

Знаю що є СТО по ладам в Вишневому, так і називається
LADA СТО . Вулиця Київська, 1-Б, Софіївська Борщагівка.

Дякую, але не дуже зручно географічно.
Zipher_kiev | важничающий писатель *
[Re: WalkmandT] 16 июня 2023 в 12:36
Не знаю чи візьмуть ладу, але обслуговував тут лачеті 5 років, потім заїзжав на фіесті - все на вищому рівні.
Із переваг - там механік власник СТО, тому якість та підхід завжди був на висоті.
СТО
Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 66 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1341