autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВело

Шиномонтаж вело-колеса? Де у Києві зробити? (2/2)

alexa11 | Достоевский **
Re: Шиномонтаж вело-колеса? Де у Києві зробити?
[Re: opexkiev] 28 июня 2023 в 14:21
варто навчитися розбортувати колесо самому і мати набір для заклеювання. тим паче якщо в сімі декілька велосипедів.
це все дуже легко і недорого. вартість набору для ремонту і розбортування не дорожче ремонту одного колеса в майстерні.
і не залежиш від ремонтників. а колесо може пробитися де завгодно, навіть в дорозі десь в селі, в лісі, далеко від майстерні.
і питання навіть не в ціні. а у зручності. пробив, заклеів , поіхав. витратив 10-20 хвилин максимум. а скільки можна витратити часу при пошуку веломайстерні? якщо її нема поряд?
Змінено alexa11 (14:27 28/06/2023)
nickka | продавець овочів **
[Re: igg] 14 ноября 2023 в 09:23
Ще один варіант веломагазину на Васильківській коло прихватбанку і депо. Навпроти заправки УГО.
igg | V.I.P **
[Re: nickka] 15 ноября 2023 в 22:38
nickka 14.11.2023 09:23 пишет:

Ще один варіант веломагазину на Васильківській коло прихватбанку і депо. Навпроти заправки УГО.

дякую, знаю цей магаз...навіть заходив туди, коли обирав вел. От не знаю, чи роблять шиномонтаж)...влітку, у Києві так й не склалося залатати колесо...аж у Фастові вдалося за 50 грн))
Евгений Задорожный | Супер писатель! **
[Re: igg] 7 декабря 2023 в 16:05
igg 15.11.2023 22:38 пишет:

nickka 14.11.2023 09:23 пишет:

дякую, знаю цей магаз...навіть заходив туди, коли обирав вел. От не знаю, чи роблять шиномонтаж)...влітку, у Києві так й не склалося залатати колесо...аж у Фастові вдалося за 50 грн))

біля Метро на кільцевій є магазин вони наче робили…
Autoua.netФорумВело

Шиномонтаж вело-колеса? Де у Києві зробити? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5817