w.w.w 21.10.2023 07:13 пишет: А я свого впіймав, викопав лопатою коли той рив новий тунель
І як ти вирахував місце, де потрібно сидіти з лопатою?
Все просто... Він почав рити в садок, там його нор ще не було і якось з ранку з'явились. З ранку гору землі притоптав, в обід помітив що горка росте. Так як тонель він рив новий то відходити міг тільки назад. Ну в общем і вся матимаиика - ловкість рук і він вже на горі
Mutant 21.06.2023 17:11 пишет: Чи був у кого успішний досвід боротьби з кротами? Після того як зробив крапельний полив, кроти на городі просто біснуються. Є якісь перевірені засоби?
Якщо викурити кротів, то заведеться медведка. А ця зараза набагато більше горя приносить городу ніж кріт.
Данный фумигант прекрасно гробит и насекомых типа медведки тоже.
+1 за таблетки.. не помню точно как назывались, но что только не пробовал и все эти кротоловки всё [*****].. таблетку кинул в лунку, закопал, кроты пропали на всегда
stan72 21.06.2023 18:11 пишет: не реклама тыц на ссылку
только это помогает.
Пробував. Допомагає. Але зараз перейшов на кротоловки. Тільки не китайські, а старі радянські. Там сталюка ого-го! От такі:
А чому з (найефективніших) таблеток перейшов на ті залізяки? Такі кротоловки я вже давно опробував, жодного результату
З китайськими і у мене не було результату. Знайшов старі радянські з нормальної сталюки - працює аж бігом. А таблетки... Один раз спрацювало класно - років на 5 забув про кротів. Потім чи підробка попалась, чи хз - одну коробку, другу... а вони лізуть. Якось виявилось що багато грошей в землю пішло даремно.
В ответ на: еге ж, звісно розщіпляються ...це ж мабуть виробник так у рекламі пише?...без наслідків??...мабуть, як й всякі інші - фунгіциди, гербіциди та інша подібна термо-ядерна хімія
М-да, химия в школе остается неведомой областью для школьников.