Не пережила падіння банки. Холодильник старий. Нові полиці коштують як половина холодильника, та й шукати по розмірах завдання не дуже веселе. Є якісь альтернативи?
В порядке удорожания: 1. Раздвинуть оставшиеся и спокойно хранить трехлитровые банки и т п в любых количествах. 2. Поискать на разборках, на OLX большой выбор б. у. запчастей, может повезет. 3. Подобрать от других моделей, главное чтобы по ширине совпадало. 4. Заказать в интернете, для холодильников делают из любых материалов от акрила до бронестекла. 5. Поменять наконец холодильник на современный.
Rucha 01.07.2023 21:00 пишет: Замовити у нарізальщиків скла не варіант?
у обычных стекольщиков такого стекла нет, поэтому этот вариант отпадает.
есть, но не у всех и не всегда. Я на оболони несколько лет назад заказывал ( даже не я ,а мама) стоит пока. Главное им сразу сказать что в холодильник.
Daugava 02.07.2023 23:29 пишет: Років 25+ тому брав скло в звичайний склорізці. Воно пережило холодильник.
+1 також зробив скло в холодильник із звичайного, 4мм здається (хоча може і 6). Три роки вже протрималося.
robocop 03.07.2023 09:35 пишет: Ось. Київський завод скловиробів на Машинобудівній, там є будь-яке скло. Антураж і персонал - ще той совок дрімучий, але діло своє знають...
Я так розумію, що одне скло в холодильник там замовити можна не зважаючи на зазначені недоліки?
Daugava 02.07.2023 23:29 пишет: Років 25+ тому брав скло в звичайний склорізці. Воно пережило холодильник.
+1 також зробив скло в холодильник із звичайного, 4мм здається (хоча може і 6). Три роки вже протрималося.
robocop 03.07.2023 09:35 пишет: Ось. Київський завод скловиробів на Машинобудівній, там є будь-яке скло. Антураж і персонал - ще той совок дрімучий, але діло своє знають...
Я так розумію, що одне скло в холодильник там замовити можна не зважаючи на зазначені недоліки?
Нафаня 03.07.2023 14:59 пишет: Я так розумію, що одне скло в холодильник там замовити можна не зважаючи на зазначені недоліки?
Можна, але потрібно бути готовим до недотримання термінів виготовлення, "ой, а аставьте ваш номєр ми вам пєрєзванім" - і мовчок, півторагодинного процесу з'ясування а деж все-таки моє замовлення (в підсумку - не готове ) і т.і.
Нафаня 03.07.2023 14:59 пишет: Я так розумію, що одне скло в холодильник там замовити можна не зважаючи на зазначені недоліки?
Можна, але потрібно бути готовим до недотримання термінів виготовлення, "ой, а аставьте ваш номєр ми вам пєрєзванім" - і мовчок, півторагодинного процесу з'ясування а деж все-таки моє замовлення (в підсумку - не готове ) і т.і.
Мені відповіли миттєво і дали калькуляцію. Але коли пішли уточнюючі питання - трохи процес загальмував)))
По ціні дуже декмократично, подивимось як по якості.
На дачі є скло після з розборки декількох холодильників, якщо актуально напиши в особисті розмір, на вихідних буду поміряю. Я з неробочих холодильників боковухи збираю побудувати європаркан, все інше: залізо в металобрухт, пластик і скло на сміття. також поки не викинув є скло з духовок газових плит.
Мені відповіли миттєво і дали калькуляцію. Але коли пішли уточнюючі питання - трохи процес загальмував)))
По ціні дуже декмократично, подивимось як по якості.
Забрали, встановили. Поки все ок. По ціні вийшло в 5 раз дешевше оригіналу
v0f41k 04.07.2023 16:57 пишет: На дачі є скло після з розборки декількох холодильників, якщо актуально напиши в особисті розмір, на вихідних буду поміряю. Я з неробочих холодильників боковухи збираю побудувати європаркан, все інше: залізо в металобрухт, пластик і скло на сміття. також поки не викинув є скло з духовок газових плит.
На данном склозаводе, года 4 назад, сотруднику заказывали стекло для духовки с пиролизом Бош в сервис центре озвучили стоимость стекла что то около 4000 грн и ждать месяц по итогу заказал какое то закаленное стекло у них и стоимость была до 1000 грн