Иногда комплект авиа/пребывание/трансфер через туроператора получается дешевле, чем самому. Всегда нужно считать и сравнивать.
Ми питали в місцевих операторів. Нам сказали ну вас нафіг сядьте на машину і їдьте самі ) І не те щоб ми мозгоправи. Це був звичайний запит на нашу сім’ю
Манита71 07.07.2023 15:12 пишет: Це "іногда" було до війни, коли літали з України. Я в 2019 році за 12 днів у Бланесі з напівпансіоном в хорошій четвірці віддав 1300 євро за двох. Це з літаком і трансфером. Зараз не думаю, що буде дешевше через оператора. На нормальний європейський курорт. Туреччину і Єбіпед з ватою я не беру до уваги. З. И. Подивився Райан з Кракова до Барселони на вересень. За 3-х виходить з одним максимальним тарифом біля 2000 злотих туди - назад. Це десь 400 євро. Плюс готель 1100, ну нехай доїхати до Кракова, переночувати в аеропорту, трансфер з аеропорту Барни до того ж Салоу і назад, ще нехай 500. Правда там Порт-Авентура є.......
Я колись відпочивала з дітьми в Іспанії. Уявлення маю. Зараз у мене виходить: 1000 євро апарти на 14 діб (вітальня з кухнею плюс спальня), одна ночівля в Будапешті (100 євро) і бензин. Але бензин я так і не навчилась рахувати. У мене механіка, 5,6 л на 100 км.
Якщо на машині, то північна Греція (Тасос) цілком норм. Відносно близько, більш вільний кордон на Румунію, все гарно, акуратно, ціни на всене обєзображені масовим британським туристом
Манита71 07.07.2023 15:12 пишет: Я в 2019 році за 12 днів у Бланесі з напівпансіоном в хорошій четвірці віддав 1300 євро за двох. Це з літаком і трансфером.
Не знаю, мне примерно в то же время Бланес и что там рядом следующее насчитали ровно в два раза, чем сам все сделал. В Льорет-де-Мар чуть не занесло, коллеги советовали Это июль. да 11 июля 2019 — 24 июля 2019, жилье только 1130 эур)
Juliet Capulet 07.07.2023 19:28 пишет: Але бензин я так і не навчилась рахувати. У мене механіка, 5,6 л на 100 км.
Ну 56 л на 1000 км, на условные 4000 км тебе надо 224 литра. По чем там бенз в европах? По 1.4 евро на круг - 313 евро в оба конца. Дороги по Хорватии, например будет 30+30 если далеко не ехать. До Макарски 50+50 где то.
Манита71 07.07.2023 15:12 пишет: Я в 2019 році за 12 днів у Бланесі з напівпансіоном в хорошій четвірці віддав 1300 євро за двох. Це з літаком і трансфером.
Не знаю, мне примерно в то же время Бланес и что там рядом следующее насчитали ровно в два раза, чем сам все сделал. В Льорет-де-Мар чуть не занесло, коллеги советовали Это июль. да 11 июля 2019 — 24 июля 2019, жилье только 1130 эур)
Я був у 2 декаді вересня. В Льореті одна русня і британські студенти. Такий собі коктель
Juliet Capulet 07.07.2023 19:28 пишет: Але бензин я так і не навчилась рахувати. У мене механіка, 5,6 л на 100 км.
Ну 56 л на 1000 км, на условные 4000 км тебе надо 224 литра. По чем там бенз в европах? По 1.4 евро на круг - 313 евро в оба конца. Дороги по Хорватии, например будет 30+30 если далеко не ехать. До Макарски 50+50 где то.
Якщо їхати в Іспанію то так не вийде. В Німеччині бенз 1.8 євро, в Франції 1.8 євро, в Іспанії 1.65 євро. В Франції платними дорогами до Іспанії +-40 євро в один бік буде.
Рахуємо ще дві (три?) ночівлі в готелях по 100 - 120 євро на добу зі сніданком і парковкою, ну і поїсти в дорозі теж дето нехай по 40 євро ще по два рази кожен день.
Я нарахував: - 400 євро бензу - 600 євро готелів - 500 їсти в дорозі
Иногда комплект авиа/пребывание/трансфер через туроператора получается дешевле, чем самому. Всегда нужно считать и сравнивать.
Ми питали в місцевих операторів. Нам сказали ну вас нафіг сядьте на машину і їдьте самі ) І не те щоб ми мозгоправи. Це був звичайний запит на нашу сім’ю
У вас не самий звичайний запит) більшість готелів вважають що сімʼя є двоє, ну максимум ще дитина є мала яка має спати в тому ж двоспальному ліжку з дорослими.
Як тільки треба щось на більшу кількість людей то простіше і своїм ходом і шукати будинок / квартиру.
Я теж рахував в 2019. Їхати до Іспанії автівкою немає ніякого сенсу, якщо ти не Жак Ів Кусто з інстаграмом. П. 3 їжа - це був літак на 2х КПБ-Мю-БСН в обидва кінця.
Я теж рахував в 2019. Їхати до Іспанії автівкою немає ніякого сенсу, якщо ти не Жак Ів Кусто з інстаграмом. П. 3 їжа - це був літак на 2х КПБ-Мю-БСН в обидва кінця.
Я за те саме - що будь який літак буде дешевше і комфортніше ніж катнути в Іспанію туда сюда машиною
Я за те саме - що будь який літак буде дешевше і комфортніше ніж катнути в Іспанію туда сюда машиною
Навіть я літав в Іспанію, при всій своїй упоротості
Навіть я літав в Іспанію, при всій своїй упоротості
Я думав, що зав'язав з автотурами у 2016 році. Але війна вносить корективи.
у мене родичи - двоє дорослих, двоє дітей (від 7 і від 17) тричі їздили в іспанію автівкою (до 2020 року) - а вони ті ще економісти (і літаком налітали стільки що я навіть за все життя стільки не налітаю) - і кажуть що їм так виходило дешевше, але вони на одному шляху заїзжали до всіх друзів по дорозі в Європі на іншому їхали за три дні до Києва ( )
у мене родичи - двоє дорослих, двоє дітей (від 7 і від 17) тричі їздили в іспанію автівкою (до 2020 року) - а вони ті ще економісти (і літаком налітали стільки що я навіть за все життя стільки не налітаю) - і кажуть що їм так виходило дешевше, але вони на одному шляху заїзжали до всіх друзів по дорозі в Європі на іншому їхали за три дні до Києва ( )
Літаком можна добряче зекономити час (якщо здатні дисципліновано виконувати графік або не маєте схильності до авантюристичного планування заходів ) Гроші - дуже спірно, особливо якщо ідете на активний відпочинок,а не гріти пузіко впродовж тижня на одному місці. Власне в Іспанію завжди літав і брав машину в прокат, але до Франції на лижню або на море так само майже завжди їздив машиною, різниця у відстані - плюс мінус 10 годин
Потрібно максимально просто і якнаймога швидше доїхати. Це основна вимога.
Поезд в Польшу и лоукостом куда угодно. Зачем эти подвиги рулить по двое суток?
Лоукости зараз вже далеко не лоу. 200-300 євро в один кінець - легко.
Ловив жінці з колегами переліт з Польші на Тенерифе на вересень. Мінімум, що вдалось витиснути - це 315 евро за квиток в дві сторони (з пріоріті). Це моніторінг сайтів протягом 2 тижнів. Виліт/приліт - Варшава/Катовіце, Райн/Віз. Особливо вразив прайс на рейсі Тенерифе-Катовіце за маленьку валізку =45 евро ! Прочитав свій звіт Тенерифе-2016, з квитками по 140 євро за маршрут Краків-Тенерифе-Мадрид-Краків і засумував.
Але там і надалі відносно дешеві ціни на житло. І на автопрокат ціни не зашкалюють. (хоча і в 2 рази дорожче, ніж в 2016-му).