Остался от предыдущих владельцев. Довольно большой, 140*200, чтоб выкидывать в общий мусорник. Оставить рядом, тоже не мой принцип, никто не заберёт, валяться будет.
Ну, можна і за 100грн поставити, головне щоб забрали самостійно і швидко. Пам'ятаю, заносив матрац (але трошки більший) так хоч і вдвох воно не зручно, не важкий але габаріт, та й на авто теж не зручно перевозити. Навіть до мусорки його доперти одному не просто.
Як приїдуть забирати можно і безкоштовно віддати якщо люди приємні.
Але це все у разі матрац ще придатний до використання.
PS. У мене сусіди викинули на мусорку для великогабаритів (фактично, місце біля баків і там фарбою якийсь номер намальован) , пролежав дня три-чотири, приїхав трактор з причепом і усе забрав.
Mangust 05.07.2023 00:06 пишет: Жажда наживы? Человек выбросить хочет с пользой.
Так это и есть "выбросить с пользой" через ОЛХ. Я так избавился от разобранной старой мебели, еще и денег заплатили и литруху самогона предлагал чел сверху
я старий пружинний матрас від ліжка виніс на смітник і поклав коло контейнерів. Був дуже непрезентабельного вигляду, але зник дуже швидко. Також дуже швидко зник в невідомому напрямку старий розвалений диван, який був винесений на травичку коло смітника.
ти колі за сміття платиш, то там яксь коаійка відноситься до вивозу крупногабаритного сміття - подивись розшифровку в договорі. тому дзвониш в жек\управляючу компанію і т.д. і повідомляеш що будеш таке викидати - я так робила - в мене пройшло на відмінно. ще варіан - волонтери зараз заберуть - воно їм потрібно. бомжики собі заберуть теж варіант корочше - довго білля смітника воно точно лежати не буде
У мене у дворі біля контейнерів таке складають(меблі,дивани,матраси).Десь раз на місяць двірники приїздять з трактором і все вивозять.Така послуга входить у "Вивезення побутових відходів".Сваряться тільки за будівельне сміття,це самому машину наймати треба.
Мене колись залив сусід зверху так, що майже усе було мокре в квартирі. Матрац у тому числі. Він став дуже непрезентабельного вигляду, весь у темних розводах, та ще й з запахом затхлим. Я тех віднесла його до смітника. На мій подив його не стало дуже швидко.