autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

пересилка листа укрпоштою на інше відділення

kvadjagan | Достоевский *
5 июля 2023 в 16:13
Власне сабж. Мені відправили листа із за кордону, лист прийшов на відделенні в селі, а я в селі не живу вже більше року через постійні обстріли. Цього листа поштарка не може дати сусіду, як вона раніше робила з усіма іншими листами які просто були від українських адресатів. Навіть не дала сусіду його сфотографувати. Бо раніше сусід всі мої листи просто фотографував і відсилав мені.
Я телефонував на гарячу лінію укрпошти - там роботи, там не можу знайти оператора.
Написав листа на офіційний мейл укрпошти - отримав відповідь чекати розгляду мого запитання бо в них багато звернень. Пішов у місцеве відділеня укрпошти - там сказали що потрібен номер листа (трек код я так розумію), щоб замовити пересилку. Написав поштарці з села прохання софткати листа - щоб той трек код отримати і взагалі зрозуміти від якої організації лист (може бути той лист мінімум з 3 різних країн з різним тестом, різної важловиості, від нульової до нормальної). Начальниця відділення заборонила фотографувати лицьову сторону конверту. Чекаю на контакти начальника відділення для душевної розмови. Поїхати в село за листом - мінім 50 літрів палива та втрачений день життя. Може вже хтось стикався з схожою ситуацією і знає як правильно організувати пересилку листа?
nickka | продавець овочів **
Re: пересилка листа укрпоштою на інше відділення
[Re: kvadjagan] 5 июля 2023 в 16:51
якщо відомий трек-номер то українські відправлення переадресовуються через сайт укрпошти, а міжнародні, на кшталт китайських з алі, через письмову заяву в будь-якому відділенні укрпошти і сплату 50 грн за переадресацію. От як бути якщо немає треку... може є телефон поштарки і вона просто продиктує трек?

Але я до оператора дозвонився досить швидко, може треба спробувати вранці вбо ввечері, коли менше народу телефонує?
Змінено nickka (16:52 05/07/2023)
[Re: nickka] 5 июля 2023 в 17:05
nickka 05.07.2023 16:51 пишет:

якщо відомий трек-номер то українські відправлення переадресовуються через сайт укрпошти, а міжнародні, на кшталт китайських з алі, через письмову заяву в будь-якому відділенні укрпошти і сплату 50 грн за переадресацію. От як бути якщо немає треку... може є телефон поштарки і вона просто продиктує трек?

Але я до оператора дозвонився досить швидко, може треба спробувати вранці вбо ввечері, коли менше народу телефонує?

треккоду не має нажаль. Завтра буду телефонувати поштарці, бо вона не дала ще до сих пір номер телефону начальника, буду просити трек код. Раніше було простіше, до війни я знав начальника відділу і декількох поштарок особисто, а весь теперішний персонал мені не відомий, лише дали номер в вайбері для переписки, весь штат зараз мені не відомий.
Andrey-Mil | СуперСтар **
[Re: kvadjagan] 5 июля 2023 в 18:57
може попросити попередніх працівників (якщо вони є) підійти за інформацією? Щоб "не з вулиці".
[Re: Andrey-Mil] 6 июля 2023 в 09:11
Andrey-Mil 05.07.2023 18:57 пишет:

може попросити попередніх працівників (якщо вони є) підійти за інформацією? Щоб "не з вулиці".

попередні працівники не хочуть цим займатись, прикинулись бухтою шлангу поливного.
[Re: nickka] 6 июля 2023 в 09:12
nickka 05.07.2023 16:51 пишет:

а який номер телефону ви використовували для дозвону? 0 800 300 545
по цьому номеру лише робот з варіантами відповіді. Там цифри для вибору оператору взагалі не має.
maksym | V.I.P **
[Re: kvadjagan] 6 июля 2023 в 09:23
kvadjagan 06.07.2023 09:11 пишет:

попередні працівники не хочуть цим займатись, прикинулись бухтою шлангу поливного.

Може вони теж не хочуть витрачати частину свого дня на це?
Треба подяка якась.
А дізнатись номер у відправника не варіант?
[Re: kvadjagan] 6 июля 2023 в 09:50
kvadjagan 06.07.2023 09:12 пишет:

по цьому номеру лише робот з варіантами відповіді. Там цифри для вибору оператору взагалі не має.

я зараз не пам'ятаю вже, але здається треба наклацати відповідний пункт, повністю його прослухати і потім буде запропоновано з'єднатися з оператором. там як і в укртелекомі, треба певна наполегливість і в якийсь незрозумілий момент можна до оператора достукатися
[Re: maksym] 6 июля 2023 в 10:36
maksym 06.07.2023 09:23 пишет:

kvadjagan 06.07.2023 09:11 пишет:

Може вони теж не хочуть витрачати частину свого дня на це?
Треба подяка якась.
А дізнатись номер у відправника не варіант?

важко сказати яка в них мотивація, я би віддячив 100 відсотків, і коли ці люди до війни приносили мені листи - отримували бонуси Так що вони знають що без подяки не лишились би. Дізнатись номер у відправника не має можливості - бо навіть не відомий не те що відправник - а навіть країна з якої той лист прийшлов. Сусід мовами володіє поганенько - каже наче то Голандія, але в мене там не було бізнес контактів, але я може один з банків перемістили в цю країну.
[Re: nickka] 6 июля 2023 в 10:40
nickka 06.07.2023 09:50 пишет:

kvadjagan 06.07.2023 09:12 пишет:

я зараз не пам'ятаю вже, але здається треба наклацати відповідний пункт, повністю його прослухати і потім буде запропоновано з'єднатися з оператором. там як і в укртелекомі, треба певна наполегливість і в якийсь незрозумілий момент можна до оператора достукатися

ок, дякую, методом перебору вдалося знайти оператора (спочатку цифра 6 - послуги, а потім 0 - звязок з оператором).
Переговорив з оператором - ніхто мені трек код не дасть. І ніхто не хоче робити пересилку - єдиний варіант довіреність на сусіда або інших знайомих щоб отримати того листа. На всі мої питання де логіка - мені не дали відповіді, тобто я плачу за пересилку і лист приходить на відділення в Одессі, і там я його отримую після того як покажу документи що підтверждують мою особу. Якщо в мене не буде цих документів то лист поїде до відправника. Ніхто не зміг відповісти на це питання ні в відділенні (там взагалі кинули слухавку) ні на гарячій лінії. Ситуація - треш.
Змінено kvadjagan (11:04 06/07/2023)
[Re: kvadjagan] 6 июля 2023 в 11:10
у укрпошти логіку шукати то марна справа. але ж ціна... 25 грн мін у порівнянні з новою поштою де 70 грн. Доводиться колотися, плакати, проте...
[Re: nickka] 6 июля 2023 в 11:24
nickka 06.07.2023 11:10 пишет:

у укрпошти логіку шукати то марна справа. але ж ціна... 25 грн мін у порівнянні з новою поштою де 70 грн. Доводиться колотися, плакати, проте...

так я готовий платити за якість, а мої контрагенти з за кордону відправляють усі листи державною поштою. Максимальний треш був коли Х років тому відправили листа з чеком від amazon а його просто поштарка в калітку вставила - і пішов дощ, я встиг забрати листа до того як його дощ не розмочив.
[Re: kvadjagan] 8 июля 2023 в 14:48
довелось робити довіреність, пересилати її сусіду в село, скинув сусіду на картку могорич
І отримав сусід того листа та переслав його мені новою поштою. Обговорював цю ситуацію з старим другом, сам також з Херсону але мотається постійно з Одеси до Віниці. Він усюди не місцевий, але працівники пошти з ним обходились адекватно. Йому зателефонували з Вінниці куди прийшла його посилка з аліексперс - зателефонували, сказали трек код, він оформив пересилку , заплатив 50-60 грн і отримав свою посилку в Одесі. Він також зверстався в гарачу лінію, писав імейли в службу підтримки з проханням ціфровізувати пересилку листів - на що йому відповіли що - зараз не на часі - все чудово працює в ручному режимі. Можливо вони й праві, але від себе додам що інколи цей ручний режим працює через
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 16 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1146