Власне сабж. Мені відправили листа із за кордону, лист прийшов на відделенні в селі, а я в селі не живу вже більше року через постійні обстріли. Цього листа поштарка не може дати сусіду, як вона раніше робила з усіма іншими листами які просто були від українських адресатів. Навіть не дала сусіду його сфотографувати. Бо раніше сусід всі мої листи просто фотографував і відсилав мені.
Я телефонував на гарячу лінію укрпошти - там роботи, там не можу знайти оператора.
Написав листа на офіційний мейл укрпошти - отримав відповідь чекати розгляду мого запитання бо в них багато звернень. Пішов у місцеве відділеня укрпошти - там сказали що потрібен номер листа (трек код я так розумію), щоб замовити пересилку. Написав поштарці з села прохання софткати листа - щоб той трек код отримати і взагалі зрозуміти від якої організації лист (може бути той лист мінімум з 3 різних країн з різним тестом, різної важловиості, від нульової до нормальної). Начальниця відділення заборонила фотографувати лицьову сторону конверту. Чекаю на контакти начальника відділення для душевної розмови. Поїхати в село за листом - мінім 50 літрів палива та втрачений день життя. Може вже хтось стикався з схожою ситуацією і знає як правильно організувати пересилку листа?