Вітаю всіх! Зараз на машині (Lexus RX300 2002 р.в., 6 циліндрів) стоїть газове обладнання landi renzo omegas (втановлене десь у 2007р.). Форсунки landi renzo MED. Комплект ГБО вже повністю зносився (пробіг десь 150тис.). Форсунки течуть, коштують дуже дорого і знайти важко, вже і багато чого іншого потрібно міняти та редуктор, як я розумію. Сама система landi renzo хоча і кажуть що надійна, але не усюди у ній розбираються. Оскільки все одно потрібно робити «капіталку ГБО» я подумав може замінити на щось популярне і сучасніше, що знають у «кожному гаражі»? Я вон часто СТАГ чую… Або може є якийсь більш якісніший варіант? Якщо міняти то можете підказати які зараз гарні системи та форсунки?
я б звернувся до фахівців, наприклад, ГБО Технології, що мають багаторічний позитивний досвід і сотні вдалих інсталяцій (легко гуглиться і, до речі, мають також Ютюб канал)
Smap 10.07.2023 14:23 пишет: я б звернувся до фахівців, наприклад, ГБО Технології, що мають багаторічний позитивний досвід і сотні вдалих інсталяцій (легко гуглиться і, до речі, мають також Ютюб канал)
Дякую! Вже консультувався з іншими фірмами, але усі кажуть різне, причому навіть протилежне різне. Цю фірму не чув, Проконсультуюся. Дякую!
Smap 10.07.2023 14:23 пишет: я б звернувся до фахівців, наприклад, ГБО Технології, що мають багаторічний позитивний досвід і сотні вдалих інсталяцій (легко гуглиться і, до речі, мають також Ютюб канал)
Дякую! Вже консультувався з іншими фірмами, але усі кажуть різне, причому навіть протилежне різне. Цю фірму не чув, Проконсультуюся. Дякую!
Кожен пропонує те, на чому має найбільшу вигоду. Виберіть звичайну, розповсюджену електроніку, на запчастини до якої офіційні представники не гилять захмарні ціни, стійкі до неякісного пального дозуючі соленоїди, і редуктор з окремим клапаном. І балон, доречі, теж вже час змінити, якщо ще не мінявся.
150 т км чимало, але може це ще і не в утиль. Бюджетний комплект Зеніт, Томасето Аляска, Валтеки 3Ом і все інше по нижньому сегменту пройшли 300 т км. За цей час чистили форсунки раз 3-5 , один раз замінили ремкомплект редуктора (десь на 200-250 т км) , і під заміну пішов невеличкий (але чомусь відносно дорогий) клапан чи редуктор тиску, забув вже назви деталей ГБО.. (начебто з газом попала водяна пара і вбила його) . Десь ближче до продажу авто міняв газові трубки (газової фази) бо стали дубові і не притискали якісно вже. З газом більше справу не маю, але залишились позитивні враження.
Я б радив комплект Alex (та фірма що робить барракуди). Виробництво польща на японському обладнанні, в нас є офіційне представництво - по відгукам компетентних людей - це зараз найкращий варіант...