Хто користувався послугами форумних фахівців по вікнам? Потрібні відгуки про якість виконання, плюси і мінуси при монтажі. Якщо боїтесь переслідувань і цькувань з їх сторони, пишіть в приватні повідомлення.
Юра Абрвалг робив усе вчасно, без проблем, і, на мою думку, якісно. Склив мені дачу, складні розпашні вікна, склив батькам квартиру. Знайшов мені скло в Ірпінь після окупації, не крутив носом з малого замовлення.
Підтримую виключно позитивні відгуки про Юру Абрвалг. Крім швидкості та якості виконання та адекватних цін хочу звернути увагу на такі моменти: Юрій може кваліфіковано порадити що саме і з чого робити, виходячи саме з потреб замовника, а не інтересів виконавця. Мені наприклад піднімав на восьмий поверх подвійний склопакет розміром 1800х1600, який не влазив у ліфт і важив жах скільки. А не наполягав на тому щоб зробити два окремі отвори. І якщо трапляються якісь косяки оперативно і без зайвих розмов усе виправляє.
harald67 11.07.2023 06:26 пишет: Підтримую виключно позитивні відгуки про Юру Абрвалг. Крім швидкості та якості виконання та адекватних цін хочу звернути увагу на такі моменти: Юрій може кваліфіковано порадити що саме і з чого робити, виходячи саме з потреб замовника, а не інтересів виконавця. Мені наприклад піднімав на восьмий поверх подвійний склопакет розміром 1800х1600, який не влазив у ліфт і важив жах скільки. А не наполягав на тому щоб зробити два окремі отвори. І якщо трапляються якісь косяки оперативно і без зайвих розмов усе виправляє.