Aziz 11.07.2023 11:55 пишет: в п'ятницю продавав свою. Покупець відмовився від експертизи (нас одразу попередили що це добровільна послуга), покупець відмовився міняти номери, тому ДКП+заміна ТП = 507 грн (і ще плюс 40 грн комісія)
фізично авто якись співробітник поліції оглядав? тобто - чи потрібна наяність авто біля СЦ при переоформленні? якщо авто не на ходу, наприклад.
до машини ніхто навіть не підходив і не питав за неї, хоча вона стояла на оглядовому майданчику
Aziz 11.07.2023 11:55 пишет: в п'ятницю продавав свою. Покупець відмовився від експертизи (нас одразу попередили що це добровільна послуга), покупець відмовився міняти номери, тому ДКП+заміна ТП = 507 грн (і ще плюс 40 грн комісія)
фізично авто якись співробітник поліції оглядав? тобто - чи потрібна наяність авто біля СЦ при переоформленні? якщо авто не на ходу, наприклад.
до машини ніхто навіть не підходив і не питав за неї, хоча вона стояла на оглядовому майданчику
я докинув 400 грн, експерт пофоткав, поковиряв, пошкрябав, порекомендував місце з номером додатково захистити. Я спитав ч були б дії якби було не в порядку - відповів що тоді б ця машина тут би й лишилась. В картці авто поставили помітку що огляд пройдений, по другому оформленню вже на мене - відмітку що огляд не проводився.
18.07.2023 Купував авто без експертизи і заміни номерів. Ніхто не підходив-не дивився, можна було і без автомобіля приїхати. Зайняло все півтори години (талон заздалегідь онлайн отримав). СЦ на Грінченка
Все як описали працює. Але, якщо вантажівка, то треба ще оцінка, бо берется податок 5+1,5%. За день робиш оцінку, а на наступний оформлення. Також машину можна не брати, номери залишити старі.
Тато купляв через перекупів ТАЗ 099. Початок липня. При переоформлені виявилось, це друга продажа за якийсь там термін (рік?). Експертиза + пенс? = 2700 грн. Перекупи поїхали, тіпа, за хазяїном
а як розуміти те, що машина продана вже тижні 3 тому, а в базах досі нема запису про реєстраційні дії? Свій сітрік коли купив, то того ж дня побачив зміни в базах
Aziz 24.07.2023 09:46 пишет: а як розуміти те, що машина продана вже тижні 3 тому, а в базах досі нема запису про реєстраційні дії? Свій сітрік коли купив, то того ж дня побачив зміни в базах
треба питати у , бо Добло на мені в кабінеті з'явився за годину, в дії десь за 3.
Павла Усенка 8, талончик через інтернет на 8,27. На табло висвітився о 8.45. Скан доків моїх та покупця, оплата в касі, підписи на договорі купівлі-продажу, 15 хв. очікування і номери з новим техпаспортом на руках. Загалом менше години часу, експерта не брали.