На перетині Дегтярівської та Теліги - ремонт шляхопроводу. Бувають сильні затори.
Я б їхав через Бровари - Лісову - міст Метро, далі по Дніпровському узвозу на Хрещатик і далі по прямій на бульвар Тараса Шевченко - проспект Перемоги...
FanCase 12.07.2023 20:31 пишет: На перетині Дегтярівської та Теліги - ремонт шляхопроводу. Бувають сильні затори.
Я б їхав через Бровари - Лісову - міст Метро, далі по Дніпровському узвозу на Хрещатик і далі по прямій на бульвар Тараса Шевченко - проспект Перемоги...
FanCase 12.07.2023 20:31 пишет: На перетині Дегтярівської та Теліги - ремонт шляхопроводу. Бувають сильні затори.
А я би, не пхався черех Хрещатик та самий центр...краще вже далі набережною, через Подол вийти на той же Брест-литовський проспект...
Для конкретної поради від ТС не вистачає інформації, а саме день (робочий/вихідний) та час доби. Я би скористався Google або Waze. Пробки в Києві під час побудови маршруту вони таки бачать, хоч і не показують.
Daugava 13.07.2023 19:12 пишет: Для конкретної поради від ТС не вистачає інформації, а саме день (робочий/вихідний) та час доби. Я би скористався Google або Waze. Пробки в Києві під час побудови маршруту вони таки бачать, хоч і не показують.
А я би, не пхався черех Хрещатик та самий центр...краще вже далі набережною, через Подол вийти на той же Брест-литовський проспект...