autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Семиполки-Житомір. Через Київ

Leclerc | старожил *
12 июля 2023 в 19:43
Підкажить, Семиполки-Житомір. Через Київ як краще? Через Бровари, Петрівку, Телигі або перед Броварами на Пуховку і далі?
FanCase | патриарх ***
Re: Семиполки-Житомір. Через Київ
[Re: Leclerc] 12 июля 2023 в 20:31
На перетині Дегтярівської та Теліги - ремонт шляхопроводу. Бувають сильні затори.

Я б їхав через Бровари - Лісову - міст Метро, далі по Дніпровському узвозу на Хрещатик і далі по прямій на бульвар Тараса Шевченко - проспект Перемоги...
Leclerc | старожил *
[Re: FanCase] 12 июля 2023 в 20:46
FanCase 12.07.2023 20:31 пишет:

На перетині Дегтярівської та Теліги - ремонт шляхопроводу. Бувають сильні затори.

Я б їхав через Бровари - Лісову - міст Метро, далі по Дніпровському узвозу на Хрещатик і далі по прямій на бульвар Тараса Шевченко - проспект Перемоги...

Дякую
igg | V.I.P **
[Re: FanCase] 13 июля 2023 в 15:58

А я би, не пхався черех Хрещатик та самий центр...краще вже далі набережною, через Подол вийти на той же Брест-литовський проспект...
Daugava | V.I.P ***
[Re: igg] 13 июля 2023 в 19:12
Для конкретної поради від ТС не вистачає інформації, а саме день (робочий/вихідний) та час доби.
Я би скористався Google або Waze. Пробки в Києві під час побудови маршруту вони таки бачать, хоч і не показують.
Leclerc | старожил *
[Re: Daugava] 14 июля 2023 в 17:35
Daugava 13.07.2023 19:12 пишет:

Для конкретної поради від ТС не вистачає інформації, а саме день (робочий/вихідний) та час доби.
Я би скористався Google або Waze. Пробки в Києві під час побудови маршруту вони таки бачать, хоч і не показують.

Київ проіджати буду близько 16.00 субота
ivv | важничающий писатель **
[Re: Leclerc] 14 июля 2023 в 17:51
А я б так

https://goo.gl/maps/QgWqT1dh4f4L5qSd6
igg | V.I.P **
[Re: ivv] 14 июля 2023 в 22:16
ivv 14.07.2023 17:51 пишет:

А я б так

https://goo.gl/maps/QgWqT1dh4f4L5qSd6

вже вище було ж

igg 13.07.2023 15:58 пишет:

А я би, не пхався черех Хрещатик та самий центр...краще вже далі набережною, через Подол вийти на той же Брест-литовський проспект...

Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

1 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2145