запланована поїздка у Краків вже завтра починається. ранком виїзд на Львів. вільний задій ряд у машині. може хто забажає скласти компанію? розумію, що пізно питаню, але всякі обставини бувають. мій моб. О5О-З5І-84-І9.
Ford-Noks 13.07.2023 13:43 пишет: запланована поїздка у Краків вже завтра починається. ранком виїзд на Львів. вільний задій ряд у машині. може хто забажає скласти компанію? розумію, що пізно питаню, але всякі обставини бувають. мій моб. О5О-З5І-84-І9.
я би склав компанію, якщо гарантуєте успішно перетнути кордон до речі, як вам подібні поїздки вдається планувати та втілювати??
Ford-Noks 13.07.2023 13:43 пишет: запланована поїздка у Краків вже завтра починається. ранком виїзд на Львів. вільний задій ряд у машині. може хто забажає скласти компанію? розумію, що пізно питаню, але всякі обставини бувають. мій моб. О5О-З5І-84-І9.
я би склав компанію, якщо гарантуєте успішно перетнути кордон до речі, як вам подібні поїздки вдається планувати та втілювати??
до виїзду не побачив відповідь, сорі. та й гарантій би я не дав, тому що не було впевніності про те, що мене пропустять. але все склалось добре, вчора вже благополучно повернулись. про планування нічого розказати, це перша подібна поїздка. планували як могли, без досвіду.