autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Де зараз штрафи дивитись?

kolobog | СуперСтар **
15 июля 2023 в 08:17
Привіт
Раніше перевіряв тут
https://bdr.mvs.gov.ua/
Виписали за полосу от, й щось вже 3 дні нема ((
Де ще подивись?
Lemontime | энтузиаст *
Re: Де зараз штрафи дивитись?
[Re: kolobog] 15 июля 2023 в 23:50
Насколько я знаю, по этому линку показывают штрафы по камерам - там так и написано: штрафы выписанные в автоматическом режиме. А можно ли где-то посмотреть штрафы, выписанные полицейскими или парковщиками - не знаю, но самому интересно. Особенно последний вариант - с парковщиками. А то они кладут под стекло бумажку, а ее можно не заметить и потерять в движении, либо вообще кто-то вытащит из-под стекла по приколу. Как понять, что за тобой должок?
rulez | Достоевский ***
[Re: kolobog] 16 июля 2023 в 17:54
https://e-driver.mvs.gov.ua/login

кабінет водія
можливо тут
МСМ | опытный писатель ***
[Re: rulez] 17 июля 2023 в 20:51
rulez 16.07.2023 17:54 пишет:

https://e-driver.mvs.gov.ua/login

кабінет водія
можливо тут

І тут і за посиланням ТС у мене видно тільки штраф з камери. Штрафу, який виписали поліцейські нема ні там ні там. Квитанцію про сплату зберігаю.
Bodion | СуперСтар **
[Re: kolobog] 17 июля 2023 в 21:15
Мене 03.07 штрафанули за суцільну під Львовом. Інспекторша сказала, що згодом з'явиться в реєстрах. Я тиждень почекав:в "штрафи ПДР" і тегра-боті тиша, і Монобанк не нагадував як з камер звичайно. Зайшов в є-кабінет водія через дії, от там було і в Дії явилося після цього.
А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?
Z@B | V.I.P *
[Re: kolobog] 18 июля 2023 в 13:00
16-го зловився на камеру на Житомирській.
Ні монобанк, ні Дія не зреагували - але в дії відвалився з якого-то техпаспорт (належний користувач)..
В кабінеті водія було все Ок - інфа про належного користувача в наявності, штраф прийшов...

В Дії все поновилося після перелогіну...
Dmitrik | Супер писатель! **
[Re: Z@B] 19 июля 2023 в 13:55
Z@B 18.07.2023 13:00 пишет:

Ні монобанк, ні Дія не зреагували - але в дії відвалився з якого-то техпаспорт (належний користувач)..
В кабінеті водія було все Ок - інфа про належного користувача в наявності, штраф прийшов...

Куди саме прийшов штраф?
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: Bodion] 19 июля 2023 в 15:13
Bodion 17.07.2023 21:15 пишет:

Мене 03.07 штрафанули за суцільну під Львовом. Інспекторша сказала, що згодом з'явиться в реєстрах. Я тиждень почекав:в "штрафи ПДР" і тегра-боті тиша, і Монобанк не нагадував як з камер звичайно. Зайшов в є-кабінет водія через дії, от там було і в Дії явилося після цього.
А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?

Напевне рибне місце. Мене теж за суцільну під Львовом зловили і виписали паперовий протокол. Але в Дії з'явився за 3 дні. Хоч і без 50% знижки
KpoT | старый писатель ****
[Re: Bodion] 19 июля 2023 в 17:42

та наче тількі на ті що в автоматичному режимі
хоча який автоматичний режим наприклад при фіксації неправильного паркування - неввідомо

по факту - у Києві я платив 50% бо Київ цифровий так запропонував (знято на якусь камеру інспектором)
а в Фастові за стоянку під знаком мені інспектор пропонував заплатити протягом 10 днів зі знижкою (на що патрульні в автоматичному режимі можуть фіксувати не знаю), аде в моно штраф прийшов на всю суму
Змінено KpoT (17:45 19/07/2023)
Z@B | V.I.P *
[Re: KpoT] 19 июля 2023 в 21:45
KpoT 19.07.2023 17:42 пишет:

та наче тількі на ті що в автоматичному режимі
хоча який автоматичний режим наприклад при фіксації неправильного паркування - неввідомо

по факту - у Києві я платив 50% бо Київ цифровий так запропонував (знято на якусь камеру інспектором)
а в Фастові за стоянку під знаком мені інспектор пропонував заплатити протягом 10 днів зі знижкою (на що патрульні в автоматичному режимі можуть фіксувати не знаю), аде в моно штраф прийшов на всю суму

Паркування в Києві через Київ цифровий приходить теж з 50%.
Z@B | V.I.P *
[Re: Dmitrik] 19 июля 2023 в 21:49
Dmitrik 19.07.2023 13:55 пишет:

Z@B 18.07.2023 13:00 пишет:

Куди саме прийшов штраф?

Не прийшов, помітив що техпаспорт другої машини відвалився в Дії, заліз перевірити в е-кабінет, чи немає проблем з призначенням належного користувача. Там і знайшов штраф...
Dns_kobra | Укроп *
[Re: Z@B] 20 июля 2023 в 11:28
Тут подписался https://polis.ua/uk/shtraf + смотрю иногда по другим авто
julson | IesuiT *
[Re: kolobog] 20 июля 2023 в 12:10
почитала темку, полезла в дДию.
у меня там всплыл бумажный штраф, выписанный 13.06.2022, который я сразу же оплатила.
самое интересное, он все это время там был как оплаченный.
сейчас же висит в разделе оплаченный но с красными буквами "ПЕРЕДАНО ДВС"
в разделе неоплаченных его нет
в разделе исполнительных производств тоже ничего нет
что это такое случилось?
в кабинете аналогично
Elf84 | Достоевский ***
[Re: kolobog] 20 июля 2023 в 12:45
Зручніше всього неавтоматичні штрафи дливитися в Кабінеті водія. Там краще і сплачувати. В Дії вони криво відображаються. Якщо протокол був виписаний старим методом (не чеком) то він там десь за пару днів має з'явитися. Чеком якщо - то набагато швидше.
vitna | member ****
[Re: Elf84] 23 июля 2023 в 15:12
Всім доброго дня!

Отримав паперову Постанову за порушення ПДР (штраф) тиждень тому (виписали і надали партульні в Києві). Але досі ніде цього штрафу немає (хоча кожного дня перевіряю усі можливі програми, додатки, кабінети...).
Вже пора і платити, але у зв'язку з цим безладом зі штрафами,
хотів би запитати
- як його краще оплатити (у разі виникнення питань по його оплаті в майбутньому):

1/ Оплатити через касу банку щоб була відмітка в корешку/квітанції до постанови?

Або

2/ через особистий кабінет водія ?

Або ще якось?..
Заздалегідь дякую.
Змінено vitna (16:22 23/07/2023)
Z@B | V.I.P *
[Re: kolobog] 23 июля 2023 в 19:32
Якщо в особистому є - краще через особистий, імхо
vitna | member ****
[Re: Z@B] 23 июля 2023 в 20:32
Спробував в особистому - Сплата за реквізитами, в там знову За вказаними реквізитами штраф не знайдено )))
МСМ | опытный писатель ***
[Re: vitna] 27 июля 2023 в 18:40
vitna 23.07.2023 15:12 пишет:

Всім доброго дня!

Отримав паперову Постанову за порушення ПДР (штраф) тиждень тому (виписали і надали партульні в Києві). Але досі ніде цього штрафу немає (хоча кожного дня перевіряю усі можливі програми, додатки, кабінети...).
Вже пора і платити, але у зв'язку з цим безладом зі штрафами,
хотів би запитати
- як його краще оплатити (у разі виникнення питань по його оплаті в майбутньому):

1/ Оплатити через касу банку щоб була відмітка в корешку/квітанції до постанови?

Або

2/ через особистий кабінет водія ?

Або ще якось?..
Заздалегідь дякую.

Так само виписаний штраф ще у січні так досі ніде і не з`явився.
Платив у той же день ввечері через Приват24, в призначенні платежу номер постанови.
vitna | member ****
[Re: kolobog] 28 июля 2023 в 00:11
Знайшов я таки свій штраф через гарячу лінію Департаменту патрульної поліції ((044)287-82-82).
Зараз паперові постанови/штрафи фактично можна перевірити/уточнити тільки так.(на сайті bdr тільки штрафи автофіксації)
Ті хто вносили мою постанову невірно вказали номер авто і цей штраф пішов на іншу людину )))
Щоб це виправити прийшлось зіздити на Святослава Хороброго 9 (народного ополчениія).
Зараз через гарячу лінію його бачать вірно, але в особистому кабінеті водія його досі кілька днів немає. На питання чому так - відповідь типу: зараз з усіма додатками велика затримка.
Оплатив через Монобанк за номером постанови. В ньому вірно формуються всі реквізити та призначення платежу (а це важливо).
Після оплати через 3-4 дні через цю ж Г лінію можна перевірити чи вірно надійшли кошти (штраф успішно оплачений).
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2249