Насколько я знаю, по этому линку показывают штрафы по камерам - там так и написано: штрафы выписанные в автоматическом режиме. А можно ли где-то посмотреть штрафы, выписанные полицейскими или парковщиками - не знаю, но самому интересно. Особенно последний вариант - с парковщиками. А то они кладут под стекло бумажку, а ее можно не заметить и потерять в движении, либо вообще кто-то вытащит из-под стекла по приколу. Как понять, что за тобой должок?
Мене 03.07 штрафанули за суцільну під Львовом. Інспекторша сказала, що згодом з'явиться в реєстрах. Я тиждень почекав:в "штрафи ПДР" і тегра-боті тиша, і Монобанк не нагадував як з камер звичайно. Зайшов в є-кабінет водія через дії, от там було і в Дії явилося після цього. А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?
16-го зловився на камеру на Житомирській. Ні монобанк, ні Дія не зреагували - але в дії відвалився з якого-то техпаспорт (належний користувач).. В кабінеті водія було все Ок - інфа про належного користувача в наявності, штраф прийшов...
Z@B 18.07.2023 13:00 пишет: 16-го зловився на камеру на Житомирській. Ні монобанк, ні Дія не зреагували - але в дії відвалився з якого-то техпаспорт (належний користувач).. В кабінеті водія було все Ок - інфа про належного користувача в наявності, штраф прийшов...
Bodion 17.07.2023 21:15 пишет: Мене 03.07 штрафанули за суцільну під Львовом. Інспекторша сказала, що згодом з'явиться в реєстрах. Я тиждень почекав:в "штрафи ПДР" і тегра-боті тиша, і Монобанк не нагадував як з камер звичайно. Зайшов в є-кабінет водія через дії, от там було і в Дії явилося після цього. А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?
Напевне рибне місце. Мене теж за суцільну під Львовом зловили і виписали паперовий протокол. Але в Дії з'явився за 3 дні. Хоч і без 50% знижки
Bodion 17.07.2023 21:15 пишет: А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?
та наче тількі на ті що в автоматичному режимі хоча який автоматичний режим наприклад при фіксації неправильного паркування - неввідомо
по факту - у Києві я платив 50% бо Київ цифровий так запропонував (знято на якусь камеру інспектором) а в Фастові за стоянку під знаком мені інспектор пропонував заплатити протягом 10 днів зі знижкою (на що патрульні в автоматичному режимі можуть фіксувати не знаю), аде в моно штраф прийшов на всю суму
Bodion 17.07.2023 21:15 пишет: А от питання виникло: 50% знижка на такі штрафи теж поширюється, чи тількі на ті що в автоматичному режимі?
та наче тількі на ті що в автоматичному режимі хоча який автоматичний режим наприклад при фіксації неправильного паркування - неввідомо
по факту - у Києві я платив 50% бо Київ цифровий так запропонував (знято на якусь камеру інспектором) а в Фастові за стоянку під знаком мені інспектор пропонував заплатити протягом 10 днів зі знижкою (на що патрульні в автоматичному режимі можуть фіксувати не знаю), аде в моно штраф прийшов на всю суму
Паркування в Києві через Київ цифровий приходить теж з 50%.
Z@B 18.07.2023 13:00 пишет: 16-го зловився на камеру на Житомирській. Ні монобанк, ні Дія не зреагували - але в дії відвалився з якого-то техпаспорт (належний користувач).. В кабінеті водія було все Ок - інфа про належного користувача в наявності, штраф прийшов...
В Дії все поновилося після перелогіну...
Куди саме прийшов штраф?
Не прийшов, помітив що техпаспорт другої машини відвалився в Дії, заліз перевірити в е-кабінет, чи немає проблем з призначенням належного користувача. Там і знайшов штраф...
почитала темку, полезла в дДию. у меня там всплыл бумажный штраф, выписанный 13.06.2022, который я сразу же оплатила. самое интересное, он все это время там был как оплаченный. сейчас же висит в разделе оплаченный но с красными буквами "ПЕРЕДАНО ДВС" в разделе неоплаченных его нет в разделе исполнительных производств тоже ничего нет что это такое случилось? в кабинете аналогично
Зручніше всього неавтоматичні штрафи дливитися в Кабінеті водія. Там краще і сплачувати. В Дії вони криво відображаються. Якщо протокол був виписаний старим методом (не чеком) то він там десь за пару днів має з'явитися. Чеком якщо - то набагато швидше.
Отримав паперову Постанову за порушення ПДР (штраф) тиждень тому (виписали і надали партульні в Києві). Але досі ніде цього штрафу немає (хоча кожного дня перевіряю усі можливі програми, додатки, кабінети...). Вже пора і платити, але у зв'язку з цим безладом зі штрафами, хотів би запитати - як його краще оплатити (у разі виникнення питань по його оплаті в майбутньому):
1/ Оплатити через касу банку щоб була відмітка в корешку/квітанції до постанови?
Отримав паперову Постанову за порушення ПДР (штраф) тиждень тому (виписали і надали партульні в Києві). Але досі ніде цього штрафу немає (хоча кожного дня перевіряю усі можливі програми, додатки, кабінети...). Вже пора і платити, але у зв'язку з цим безладом зі штрафами, хотів би запитати - як його краще оплатити (у разі виникнення питань по його оплаті в майбутньому):
1/ Оплатити через касу банку щоб була відмітка в корешку/квітанції до постанови?
Або
2/ через особистий кабінет водія ?
Або ще якось?.. Заздалегідь дякую.
Так само виписаний штраф ще у січні так досі ніде і не з`явився. Платив у той же день ввечері через Приват24, в призначенні платежу номер постанови.
Знайшов я таки свій штраф через гарячу лінію Департаменту патрульної поліції ((044)287-82-82). Зараз паперові постанови/штрафи фактично можна перевірити/уточнити тільки так.(на сайті bdr тільки штрафи автофіксації) Ті хто вносили мою постанову невірно вказали номер авто і цей штраф пішов на іншу людину ))) Щоб це виправити прийшлось зіздити на Святослава Хороброго 9 (народного ополчениія). Зараз через гарячу лінію його бачать вірно, але в особистому кабінеті водія його досі кілька днів немає. На питання чому так - відповідь типу: зараз з усіма додатками велика затримка. Оплатив через Монобанк за номером постанови. В ньому вірно формуються всі реквізити та призначення платежу (а це важливо). Після оплати через 3-4 дні через цю ж Г лінію можна перевірити чи вірно надійшли кошти (штраф успішно оплачений).