Добрий день панове! Можливо хтось поділиться досвідом - з пн маю летіти у відрядження в Бразилію (Сан Пауло) на 14 днів , там буду переміщатись десь у 2-3 регіони (без Амазонії). Їду з іноземними партнерами - всі в один голос кричать треба пити Малерон (або аналогічні ліки від малярії) до поїздки,під час і тиждень після Я маю жовтий сертифікат і вакцинацію - проіхав всю ЦА за останні 3 роки і ніяких ліків не пив по маляріі - можливо хтось має досвід?Бо зайвий раз їсти пачками якісь ліки нема бажання
valkrav 19.07.2023 11:57 пишет: Не надо ничего жрать Достаточно иметь с собой на всякий пожарный
За мои 100500 командировок в Африку и лат.америку ни разу их не принимал
У него есть побочки и не слабые В случае, если таки подхватишь эту малярию будешь принимать тот же маларон но более лошадиными дозами
Из тех друзей по несчастью с кем общался знаю 2 случая, один легкий, один потяжелее, человек около месяца лечился дома
Главное своевременная диагностика Но с ней проблемы могут быть в Европе, а не в тех местах, где водится малярия
Повністю згоден . Досить багато часу провів у різних регіонах Африки , жодного разу ні я , ні хто з моїх знайомих не приймав антималярійні ліки заздалегідь , а печінку вони вбивають нараз. Також не бачу ніякого сенсу брати ліки від малярії з собою , ніяких проблем з цим на місці не буде.
valkrav 19.07.2023 11:57 пишет: Не надо ничего жрать Достаточно иметь с собой на всякий пожарный
За мои 100500 командировок в Африку и лат.америку ни разу их не принимал
У него есть побочки и не слабые В случае, если таки подхватишь эту малярию будешь принимать тот же маларон но более лошадиными дозами
Из тех друзей по несчастью с кем общался знаю 2 случая, один легкий, один потяжелее, человек около месяца лечился дома
Главное своевременная диагностика Но с ней проблемы могут быть в Европе, а не в тех местах, где водится малярия
Я власне таких самих поглядів - почитав побочки і відразу задався питанням .. При чому був від мексики до колумбіі скрізь і все ок, а тут щось партнери накрутили )))
FENO_man 20.07.2023 09:45 пишет: почитав побочки і відразу задався питанням .. При чому був від мексики до колумбіі скрізь і все ок, а тут щось партнери накрутили )))
А партнеры сами то как? Бывали в Бразилии/Колумбии? Или м.быть они просто теоретики и их тоже кто-то напугал?
FENO_man 20.07.2023 09:45 пишет: почитав побочки і відразу задався питанням .. При чому був від мексики до колумбіі скрізь і все ок, а тут щось партнери накрутили )))
А партнеры сами то как? Бывали в Бразилии/Колумбии? Или м.быть они просто теоретики и их тоже кто-то напугал?
У них часто корпоративні правила вимагають. Так простіше, ніж потім возитись з лікуванням. Я не пив нічого. Тільки загальні правила гігієни: воду з калюжі не пити, "шаурму на вокзалі" не їсти