А передние тоже уникальные, что все детали телескопической стойки можно поменять по отдельности? Странно, что отдельным пунктом откручивание-закручивание болтов и гаек в счет не включили.
Приймаю поради що до СТО для ремонту наступного втомиленого корчіка. Hyndai H1 KMJWWH7HP3U485779 Харьків, Днепр, можна і на Київ відігнати, хоч і далеко від нашого напрямку(але нагода з родиною зустрітися).
kaktys 21.07.2023 15:27 пишет: Цены на работы норм так
гуманные цены просто нисаны не самые гуманные в ремонте машины, к сожалению.Особенно задние подвески серии пасфайндер
не в обиду автору, но почитал прайс на работы и позиции которые они считают, то это треш жесткий. Я в упор не понимаю как можно считать к примеру замену передних амортизаторов и отдельно считать замену пыльников амортизаторов, или замена задних амортизаторов и отдельно замена задних опор и отдельно пыльников. Я бы ещё понял если бы это был обычный авто, но для ЗСУ, жесть вообщем
гуманные цены просто нисаны не самые гуманные в ремонте машины, к сожалению.Особенно задние подвески серии пасфайндер
не в обиду автору, но почитал прайс на работы и позиции которые они считают, то это треш жесткий. Я в упор не понимаю как можно считать к примеру замену передних амортизаторов и отдельно считать замену пыльников амортизаторов, или замена задних амортизаторов и отдельно замена задних опор и отдельно пыльников. Я бы ещё понял если бы это был обычный авто, но для ЗСУ, жесть вообщем
Таке, да. І націнка на запчастини 25%. Тупо розниця
Ну во первых откручивание каждой гайки Во вторых- свою работу мы делали 0грн, некоторые материалы 0грн, рихтовщики 0грн, Электроник на своей ( сложная электроника) скинул 30%….
Шановна спільнота AutoUA, всі накиди за ціну запчастин та ремонту ви можете висловити пану Кащуку П. Від медійна особа, СТО його, чи мицно з ним повьязано. В нас немає часу моніторіти ціни та якість. Подзвонили- відвезли- оплатили- забрали- гасаємо по сходу країни. А зараз зібралися, та дали відповідальну пораду, яку я прошу. А саме- де ремонтувати наступного корча. Допоки ви тут піздите впусту, він майже встав, а завдання виконувати треба.
Моряк 17.09.2023 19:23 пишет: Шановна спільнота AutoUA, всі накиди за ціну запчастин та ремонту ви можете висловити пану Кащуку П. Від медійна особа, СТО його, чи мицно з ним повьязано. В нас немає часу моніторіти ціни та якість. Подзвонили- відвезли- оплатили- забрали- гасаємо по сходу країни. А зараз зібралися, та дали відповідальну пораду, яку я прошу. А саме- де ремонтувати наступного корча. Допоки ви тут піздите впусту, він майже встав, а завдання виконувати треба.
тобі нормальну пораду дали що дорого там де ти робив свого корча а "піиздятьвпусту" як правило у воділи корча є куча часу в тіктоці та фейсбуці сидіти - повинен ціни помоніторити, все ж гроші є гроші, особливо волонтерські гроші треба ними нормально розпоряджатися. якщо що пиши в особисті - дам в києві контакти сто де я робив.