ПС: У меня где-то валяется старый Бекер с Игой внутри, 2007 или 2008-го года Батарея там сдохла так, что в режиме навигации он разряжался быстрей, чем заряжался, поэтому и отправился на покой, хотя по интерфейсу был лучше всех андроидных версий, что мне приходилось видеть.
Досі користуюсь, стілки доп.опцій в нових прогах нема, скілки було в старих.
А ось в мене таке питання по вейзу та андроїд авто. Помітив таку штуку. 1. Якщо була запущена штатна навігація машини, і запускаю вейз на АА, то він, при запуску просто карти, прибиває навігацію в машині. Просто скидає наче я й не вибирав куди їхати. Гугл карти так себе не поводять, допоки я навігацію саме в гугл картах не включу, штатна навігація не скидається. А ось як тільки АА запускається і там була остання вейз програма(без навігації, просто огляд), або якщо запустити вейз - то він прибиває штатну навігацію. Чому так?
2. Деколи екран в машині підвисає, звук починає запізнюватись (нажав переключити трек на кермі, спрацьовує через 4 секунди наприклад), і навіть просто викидає з АА зі словами не сумісний девайс коли довго(не регулярно) запущений вейз. Думав, це просто електроніка в машині, але ні, перевіряв довго. Міняв телефони. Відмовився на місяць від вейз - жодного збою. Як тільки повернувся на вейз - знову купа збоїв, викидів з АА, крешів, зависань та інших лагів.
Не порівнюйте Вейз та Гугл при роботі з АА. У гугла там частково інтегровані свої модулі і він навіть має більш розширений функціонал, ніж вейз. Спробуйте встановити якийсь інший (нерідний) застосунок і порівняти. Але я не пам'ятаю хто ще має навігацію через АА (крім тиндикса та 2гіс).
не, у меня андород в ГУ отключен от гугла ибо там косяки вылазят на ГУ или вейз или иго на телефоне нет проблем запустить все, но даже на нем вейз-мод идет без звука вообще что не совсем айс, ибо все же хочется предупреждений даже при ограничениях в Украине.. а в европах лишние\полные предупреждения ой как не лишние...