Нестор 23.07.2023 16:54 пишет: Хто їзде с такими килимками, як вони себе почувають в зимовий період, в дощ....? Які на вашу думку є недоліки. Думав замовити з бортиками (3D)
Пока отрываешь все 88 липучек по периметру ковриков, мусор с ковриков разлетается по салону. Поменял на модельные полиуретановые.
є таке, електростатика шалена...для мене, саме це, є мінусом цих килимків
Користуюсь три роки,"3Д", і вставлю кілька слів від себе: 1. Сірий колір ,- практично, і менше видно бруд. 2. Часте прибирання: щоб не рвати липучками ковроліну підлоги, пилососом зразу по сотах збираю пил і камінчики, потім, протераю вогкою ганчіркою і все ок. 3. Коли прибирати "генерально", перед тим як рвати липучки, є сенс зібрати сміття пилососом, щоб не розліталось по машині, але це не потрібно робити часто. 4. І останній лайфхак, як аккуратно встановити 3Д коврик, особливо водійський з першого разу, щоб липучки не чіплялись за все: Стелимо целофановий пакет, виставляємо ева-коврик на своє місце, притримуємо, витягуємо знизу пакет і фіксуємо липучки.))
Дрібні нюанси у використанні не нівелюють того, як багато води і бруду ЕВА коврики здатні затримувати!
На мій смак найкрутіші це ворсові але формовані під авто, з бортіками. І виглядає норм, вологу не пропускають, бруд затримують, ніяких танців з бубнами із встановленням та витяганням. Були такі і в Субаріку та зараз в Гольфі вже 6 років, так водійський вже виглядає не дуже але ж це 6 років. Нажаль зараз їх не знаходжу у продажу але можливо погано шукаю.
EVA мені нагадує ванну кімнату в орендованій квартирі.
Де ви берете стільки вологи, щоб потрібні були аж бортики? В мене текстильні (брендовані), все що їм потрібно іноді - це пропилососити. Взимку, коли потрапляє трішки снігу - вони висихають самі. Єдине, що портить вигляд - зимова сіль, ну і просто протирання від п'ятки.
VovkZ 25.07.2023 11:06 пишет: Де ви берете стільки вологи, щоб потрібні були аж бортики? В мене текстильні (брендовані), все що їм потрібно іноді - це пропилососити. Взимку, коли потрапляє трішки снігу - вони висихають самі. Єдине, що портить вигляд - зимова сіль, ну і просто протирання від п'ятки.
Я ні де не беру, в мене з цим (з вологою) взагалі не має питань Брав текстильні з бортом лише через рибалку, тому що на звичайних фірмових постійно бруднили ногами карпет і саме тріхки вище килимків. Та ще щоб пісок не розсипати коли достаєшь з авто, бортік все ж допомогає в цьому.
Найкращі килимки, що я юзав - ворсові 3Д, наприклад на гольфі 5 років й як нові поїхали новому власнику. Але вони кацапські(...тому перейшов на 3Д ЕВА й вцілому задоволений.
Дякую за лайфхак з кульком, дійсно вважаю проблемою, коли ставиш, знімаєш, а липучка намертво тримає, причому не завжди в тому положенні, яке тобі потрібне. В іншому все задовольняє. Деякі фото вище не сподобалися коврики, таке враження, як на машину ставилися якісь стандартні, а не під конкретну модель. Спереду зазори, ззаді якийсь набір пазлів. Ззаді доцільно ставити одним ковриком, а не три окремих, вигляд зовсім інший.
Нестор 23.07.2023 16:54 пишет: Хто їзде с такими килимками, як вони себе почувають в зимовий період, в дощ....? Які на вашу думку є недоліки. Думав замовити з бортиками (3D)
Пока отрываешь все 88 липучек по периметру ковриков, мусор с ковриков разлетается по салону...
У товариша такі - на практиці виглядають значно гірше ніж в рекламах, лягли не ідеально. Як на мене то на літо краще ворсові, а на зиму - гумові з бортами. Не розумію хайпу навколо цих ева - мабуть діє потужна реклама...
WolkCub 08.08.2023 14:54 пишет: Відповім сам собі, це коли поличка для відпочинку ноги не тільки згори закрита, а і збоку. Цікаво чи не заважає воно
заважає, причому, значно більше заважає з іншого боку - в мене той бортик лягає майже впритул до педалі газу ...та ще й виступає вище за педаль, тобто тиснеш на педальку й чепляєшся ногою за той бортик
Я, після декількох місяців користування сабжем, таки поставив оригінальні модельні ворсові килимки - ну, це ж зовсім інша справа - набагато зручніше, практичніше, естетичніше та затишніше з ними ЕВА може на зиму поставлю, якщо сніга будуть великі, що не факт)
Маю такі на профільній машині, спеціально купляв в нову. Дуже задоволений, мій дизайнерський смак не страждає. Колір сірий (машина срібляста, салон темний). В експлуатацію мені дуже сподобалось, двоє маленьких дітей, залишки чіпсів, чупіки, кока-кола, все поміщається і легко видалється. З снігом ще не їздив, болото класно в соти затікає, і легко миється.