Makovsky 26.07.2023 10:23 пишет: от 2017-2018 года - нова морда Накидайте страшилок...чи то просто Форд )))
Відновлював Фьюжен гібрід, запчастини зовсім не радували своєю вартістю, це якщо по оригіналу.
У MKZ вартість запчастин просто захмарна та шукаються дуже складно, про це пишуть власники. На цьому тижні SRT виклав огляд трохи іншого але теж Lincoln, MKХ, є огляд вартості запчастин та розхідників. Так то взагалі треба бути якимось диким фанатом Lincoln щоб володіти цим авто. Якщо брати вже відновлене авто в гарному стані то наче таких болячек й немає. Двигун+варіатор більш менш надійні.
Взагалі є потреба взяти на контору авто...економічне...не броське в очі...не преміум...кемрі дорогі ))) почав дивитись інші гібріди і натрапив на лінкольн
Ну те що писали вище, типу "чув звін та не знаю де він". Там від форда тільки шасі і двигун. Порівняння як тойота та лексус. По зап частинах проблем "0", є все, є деякі дорогі позиції по кузову/оптиці, але це у всіх авто преміального сегменту так. Авто дуже кайфове і в ціновому сегменті набагато цікавіше аналогічних Ешок, А6, і т.д. Реальні 5-6л.розхід для такого корита просто казка. П.С. у мене мкз дорест. 2014р. (майже все теж ,морда інша), більше 2років катаюсь, авто вогонь.
Та Lincoln кайфова тачка. Але дорога. Ще й ford. Тупо деякі прості елементи, такі як кнопки блокування дверей, стоять у всіх моделях однакові. Але матеріали та налаштування у ford / Lincoln відрізняються. Мені подобається Форд, тому обрав собі вже другий.
Да, запчастини дорогі, але вони не ламаються. Купуйте оригінал.