Хотів би порекомендувати, але воно усе так швидко змінюється, що х.з У мене декілька років працюють багацько чого під назвою Nomi та Revogi. Але його вже тут чомусь знайдеш. Хоча шкода, мені сподобалось. Брав як забавку із бюджетних варіантів, починаючи з ламп, а потім датчики, вимикачі, пульти... Поставив собі багацько чого і у квартирі і на дачі. Вимикачі, датчики вікон/дверей, температури/вологості/освітлення/диму/ протікання/руху/розумні лампи (звичайні, RGB, навіть пара є з вбудованим динаміком), камера. Працює так стабільно, що навіть дивно, пише усю статистику по кожному з датчиків. Але ті бренди чомусь з наших магазинів щезли. Ну і навіть якщо в мене і є щось зайве, але ж воно усе через свій шлюз або Nomi Revogi працює (хоча воно одне й теж взаємозамінне тільки під різними брендами брендами і керується хоч тим хоч тим застосунком) Треба мабуть тобі шукати під конкретний протокол і якщо будувати оту розумну систему то гарно виходить. У ванній наляпаєш, так воно тобі і з під ванни пищить і на телефон ті алярми шле. Зараз воно звісно усе більш продвинуте і вибір на усі забаганки і усі гроші
Ось на Лохі цілим гамузом щось таке продається. То не моє, моє мені не муляє, та й колекція отих фігнюльок в мене набагацько ширше/багатіше. А тут щось таке, та ще й щось мабуть що задорого, хоча ціни мо й такі, бо декілька років, як собі брав вже пройшло
Yurii 27.07.2023 16:34 пишет: У ванній наляпаєш, так воно тобі і з під ванни пищить і на телефон ті алярми шле. Зараз воно звісно усе більш продвинуте і вибір на усі забаганки і усі гроші
Є так, вночі пралку увімкнув й щось потрапило між резиною та кришкою, почало підтікати. О 3й ранку - сирена з хаба й повідомлення на телефон.
В мене Aqara, в квартирі родичів потрохи наповнюю Tuya (Moes з Ali в основному), але ще не випробував у серйозній справі. У aquara добре, що можна взяти шлюз, що вміє волати по місцю.