autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Порекомендуйте датчик протечки пожалуйста.

kraev | V.I.P **
27 июля 2023 в 14:29
Ну собственно сабж. Пол - плитка, вай фи в помещении есть. Дякую.
Yurii | Супер писатель! **
Re: Порекомендуйте датчик протечки пожалуйста.
[Re: kraev] 27 июля 2023 в 16:34
Хотів би порекомендувати, але воно усе так швидко змінюється, що х.з
У мене декілька років працюють багацько чого під назвою Nomi та Revogi. Але його вже тут чомусь знайдеш. Хоча шкода, мені сподобалось. Брав як забавку із бюджетних варіантів, починаючи з ламп, а потім датчики, вимикачі, пульти... Поставив собі багацько чого і у квартирі і на дачі. Вимикачі, датчики вікон/дверей, температури/вологості/освітлення/диму/ протікання/руху/розумні лампи (звичайні, RGB, навіть пара є з вбудованим динаміком), камера.
Працює так стабільно, що навіть дивно, пише усю статистику по кожному з датчиків. Але ті бренди чомусь з наших магазинів щезли.
Ну і навіть якщо в мене і є щось зайве, але ж воно усе через свій шлюз або Nomi Revogi працює (хоча воно одне й теж взаємозамінне тільки під різними брендами брендами і керується хоч тим хоч тим застосунком)
Треба мабуть тобі шукати під конкретний протокол і якщо будувати оту розумну систему то гарно виходить. У ванній наляпаєш, так воно тобі і з під ванни пищить і на телефон ті алярми шле. Зараз воно звісно усе більш продвинуте і вибір на усі забаганки і усі гроші
Змінено Yurii (16:41 27/07/2023)
Yurii | Супер писатель! **
[Re: kraev] 27 июля 2023 в 16:50
Ось на Лохі цілим гамузом щось таке продається. То не моє, моє мені не муляє, та й колекція отих фігнюльок в мене набагацько ширше/багатіше. А тут щось таке, та ще й щось мабуть що задорого, хоча ціни мо й такі, бо декілька років, як собі брав вже пройшло

https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/umnyy-d...le-IDQ0AKj.html
Змінено Yurii (16:57 27/07/2023)
DKTigra | V.I.P **
[Re: Yurii] 27 июля 2023 в 18:29
Yurii 27.07.2023 16:34 пишет:

У ванній наляпаєш, так воно тобі і з під ванни пищить і на телефон ті алярми шле. Зараз воно звісно усе більш продвинуте і вибір на усі забаганки і усі гроші

Є так, вночі пралку увімкнув й щось потрапило між резиною та кришкою, почало підтікати. О 3й ранку - сирена з хаба й повідомлення на телефон.

В мене Aqara, в квартирі родичів потрохи наповнюю Tuya (Moes з Ali в основному), але ще не випробував у серйозній справі. У aquara добре, що можна взяти шлюз, що вміє волати по місцю.
Змінено DKTigra (18:29 27/07/2023)
WarFox | СуперСтар ****
[Re: kraev] 27 июля 2023 в 22:04
kraev 27.07.2023 14:29 пишет:

тоже сяоми Aqara собираю. Но у ТС цель какая? услышать или краны перекрыть? может есть смысл автономную систему датчик краны купить?
DKTigra | V.I.P **
[Re: WarFox] 28 июля 2023 в 22:39
WarFox 27.07.2023 22:04 пишет:

kraev 27.07.2023 14:29 пишет:

тоже сяоми Aqara собираю. Но у ТС цель какая? услышать или краны перекрыть? может есть смысл автономную систему датчик краны купить?

А для того треба 220В мати поряд зі стояком (або 9 чи 12В постійного), що навряд чи є, а тягнути не по верху можна тільки підчас ремонту.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1164