autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Старе, швидке, комфортне для спец задач. Audi, MB, BMW (3/3)

Sashok_Accent | IesuiT ***
Re: Старе, швидке, комфортне для спец задач. Audi, MB, BMW
[Re: Абрвалг] 7 августа 2023 в 13:42
багато чого написали

Маю досвід 2000 км за 20 годин, неодноразовий.
З особистого досвіду
0) ніяких кросоверів\джипів\бусів - великий седан чи універсал
1) дизель. На заправках жереться багато часу, враховуючи що у вас екіпаж буде досвідчений, то піс-стопів має бути небагато.
2) свіже авто, якнайсвіжіше, бо під навантаженням полізе все назовні, що було приховане
3) раз вас троє, щось не мале. Суперб як на мене дуже пристойна порада
4) за розмірами мотору гнатися - такоє. 200 біжать навіть 1.5. Але треба довше, тож 2.5-3 літри дизель буде саме те, плюс на розгоні і обгонах в Україні буде комфортіше.

Десь так. Все інше по великому ділу - тойтаке. 4*4 як на мене в цьому випадку зовсім некритично, бо всюди асфальт. Ну може як знайдеться, то най буде. Телевізори-масажі нафіг надо. Задній буде дрихнути, передній пасажир має бути штурманом, нефіг дивитися. Справний клімат та й годі.
Змінено Sashok_Accent (13:44 07/08/2023)
Borman | важничающий писатель ***
[Re: Sashok_Accent] 9 августа 2023 в 12:59
Sashok_Accent 07.08.2023 13:42 пишет:

багато чого написали

Маю досвід 2000 км за 20 годин, неодноразовий.
З особистого досвіду
0) ніяких кросоверів\джипів\бусів - великий седан чи універсал
1) дизель. На заправках жереться багато часу, враховуючи що у вас екіпаж буде досвідчений, то піс-стопів має бути небагато.
2) свіже авто, якнайсвіжіше, бо під навантаженням полізе все назовні, що було приховане
3) раз вас троє, щось не мале. Суперб як на мене дуже пристойна порада
4) за розмірами мотору гнатися - такоє. 200 біжать навіть 1.5. Але треба довше, тож 2.5-3 літри дизель буде саме те, плюс на розгоні і обгонах в Україні буде комфортіше.

Десь так. Все інше по великому ділу - тойтаке. 4*4 як на мене в цьому випадку зовсім некритично, бо всюди асфальт. Ну може як знайдеться, то най буде. Телевізори-масажі нафіг надо. Задній буде дрихнути, передній пасажир має бути штурманом, нефіг дивитися. Справний клімат та й годі.

Гарна порада. Рухаємось у цьому напрямку
baton82 | важничающий писатель *
[Re: Borman] 10 августа 2023 в 09:27
в особистих повідомленнях подивіться
Bimerok | Достоевский ***
[Re: Borman] 12 августа 2023 в 17:34
із особистого досвіду:
на дальняк, коли будеш їхати 130-200 категорично не брати кросівки, джипи, паркетники та ін. Чим вище - тим гірше.
ідеально седан, ну можливо універсал.
якщо говорити про дизель-бензин = то брати те, що конкретно буде надійним, тобто залежить від екземпляру (все ж таки це буде б/у). Такі двигуни особливо бензинові є як в BMW так і в Ауді та Мб.
Подвійний склопакет - буде сама бажана опція в таких подорожах. Різниця після 100 км/г велика.
Я б дивився на BMW G30, їх повно, можна знайти з мін пробігом та в потрібній комплектації.
Змінено Bimerok (17:36 12/08/2023)
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Старе, швидке, комфортне для спец задач. Audi, MB, BMW (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

15 користувачів і 60 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5908