autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
NoOne | Супер писатель! ***
Re: Ціна ділянки
[Re: Mutant] 7 августа 2023 в 10:39
60 км але в Бориспільському районі - 250-300 за сотку землі хочуть. І це дуже добре якщо такі гроші дадуть. По факту - 220 долларів\сотка у липні купувалось. І це умовно кажучи центр села з нормальною інфраструктурою.
Andrey-Mil | СуперСтар **
[Re: NoOne] 7 августа 2023 в 17:43
доречі, можна ще спробувати зіграти (залежно від того, в яких стосунках з сусідами, чи є вони взагалі і чи в адекваті), що ото виставите в інтернеті на продаж, а там шахраїв багато. А осьо оно я ваш сусід, ви ж мене знаєте, я не обманю.
Якщо є спільні знайомі, спробувати через "треті руки" дізнатися ціну (щоб для ТС, під виглядом хтось для інших родичів), не акцентуючи зацікавленість ТС.
Як на мене, адекватні продавани в першу чергу сусідам би і пропонували свої "бажалки".
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Alex2064] 9 августа 2023 в 00:57
Alex2064 07.08.2023 08:14 пишет:

AlexAudiCoupe 06.08.2023 22:17 пишет:

Есть у меня дача, 114 км под БЦ, Сухолесы, 7 км до Рокитного. сначала что-то делал, потом плюнул. Два часа туда, два назад. В пятницу и воскресенье добавь еще полчаса как минимум. Каждая поездка - 230 км, ок. 25 литров газа, по 22 грн, 550 вынь да положь. Не приехал пару раз - все заросло. Там почини, там подбей, там покрась. Купи то, купи се, насос по выкачке денег. Надоело.

Дачу в Осокорках я бы еще понял, но к сожалению пролюблена после 1986 года, когда была поменяна на Ваз 2102.

Осокорки - это прикольно
5 соток, заборы по 3 метра высотой, шум, гам, фейерверки. нафиг такая дача
у меня 100км, на Десне. + грибы начинаются в 150м от дома
13 лет езжу, ни разу не пожалел
да, косить 25 соток таки за час никак

Осокорки різні бувають. Не всюди шум\гам.
І можна з травня по жовтень там жити, а не їздити 100 км. А по гриби можна і окремо з'їздити ))
Yura-8 | Супер писатель! **
[Re: Mutant] 9 августа 2023 в 11:30
Сусіди пару місяців тому купили за 4куе участок, тупо поле ні електрики ні води, нічого. 60км.по одеській трасі (і чуток в сторону). Шукали довго, об'їздили купу сел в цьому напрямку.
Зараз граються в "дачу" , скважину викопали, вагончик купили поставили, щось там садять/косять.Приїзжають мертві. Кажуть бабла уже х2 від ціни того города закинули
Нафіга воно таке треба, не пойму
Stor | подсевший на форум **
[Re: Mutant] 9 августа 2023 в 11:59
Дивись на олх об'яви по цьому і сусідньому селу, помітиш по декілька об'яв від однієї і тієї ж людини - то і є ріелтор який працює з твоїм селом. У нього можна буде дізнатись ціну за сотку, плюс побачити альтернативні варіанти які можна показати продавцеві.

Знов таки, якщо він бачить твій інтерес, то тобі буде дорожче.
Andrey-Mil | СуперСтар **
[Re: Yura-8] 9 августа 2023 в 12:36
Yura-8 09.08.2023 11:30 пишет:

Сусіди пару місяців тому купили за 4куе участок, тупо поле ні електрики ні води, нічого. 60км.по одеській трасі (і чуток в сторону). Шукали довго, об'їздили купу сел в цьому напрямку.
Зараз граються в "дачу" , скважину викопали, вагончик купили поставили, щось там садять/косять.Приїзжають мертві. Кажуть бабла уже х2 від ціни того города закинули

Мова іде про СУСІДНЮ с ТС ділянку. Можливість розширитися. Але і ризик, що сусіди дізнавшись про інтерес - задеруть ціну.
swap22 | опытный писатель **
[Re: Yura-8] 9 августа 2023 в 14:35
Yura-8 09.08.2023 11:30 пишет:

У мене кум так балувався. Побудував щось 6*4м, де можна спати на горищі. Електрика від авто мобільного акумулятора. Лінія е\е зовсім поряд проходить, прямо впритул. Порахували йому проект за підвод електрики 25000 грн, ще років 5 тому, договір , калькуляції, все офіційно, 100% по предоплаті. Заплатив він і .... все. Нічого не зробили, годували обіцянками, ясно що керівник хотів собі ще стількіж. А потів ковід, сказали взагалі нічого не робим, а потім війна. А зараз він судиться з ними, хоче назад хоч ті гроші повернути.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 13 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3599