Михаил_N 22.08.2023 18:21 пишет: МініКАСКО від ARX подивись. Особисто я давно таке хотів, щоб з'явилося.
1. Воно тільки чужу вину покриває (на визначену - відносно невелику - суму) 2. Якщо сам завтикав - то зась
Тому так собі... Якщо правильно розумію, по варіанту н.1 схоже на пряме регулювання, типу не бігати в чужу страхову (ну і здається без зносу, але можу помилятись)
Михаил_N 22.08.2023 18:21 пишет: МініКАСКО від ARX подивись. Особисто я давно таке хотів, щоб з'явилося.
1. Воно тільки чужу вину покриває (на визначену - відносно невелику - суму) 2. Якщо сам завтикав - то зась
Тому так собі... Якщо правильно розумію, по варіанту н.1 схоже на пряме регулювання, типу не бігати в чужу страхову (ну і здається без зносу, але можу помилятись)
Не тільки, дивись уважно. Там 2 їх види: одне тільки чужу, друге - без різниці чия
Wave 26.08.2023 12:39 пишет: Вже декілька років купував КАСКО+ в ARX, яке фактично покриває лише тотал і викрадення (інше теж, але щось типу 50%), бачу в цьому більше сенсу, оскільки повноцінні каско не покривають оригінальні запчастини для авто 5+ років. А от цього року в такому варіанті мені відмовили, бо він лише для авто до 10 років включно, а моєму виповнилось 11. Хоча якщо не помиляюсь - в 2017му страхував по цій програмі 12-річне авто. Може хтось підкаже страхову, яка пропонує таке каско для авто страше 10 років?
ВУСО тариф 1% лише тотал (дтп/протиправні дії, погодні явища та угон). Собі оформив. По виплатах ніби платять, але особисто ніхто з моїх з ними справу не мав ще по виплатах