в чавунному випускному засверлитись та нарізати різьбу
10 августа 2023 в 18:42
під лямбда-зонд - де? Контакти? Бажано ближче до Оболоні. Купити цілий рідний - як виграти лотерею, у когось виходить але не в мене. Альернативний колектор з місцем під лямбду купив на Алегро - повернули гроші , не відправив. Є колектор від карбюраторної який підходить під мій двигун але там нема місця під першу лямбду, а на місці другою воно нормально працювати відмовляється.
Re: в чавунному випускному засверлитись та нарізати різьбу
[Re: Djohny] 10 августа 2023 в 20:28
Не близько до Оболоні але з великим захопленням спостерігаю за роботами ось цієї організації: https://svarka-vsego.kiev.ua/ думаю твоє питання можуть вирішити
[Re: Stor] 10 августа 2023 в 21:10
Stor 10.08.2023 20:28 пишет: Не близько до Оболоні але з великим захопленням спостерігаю за роботами ось цієї організації: https://svarka-vsego.kiev.ua/ думаю твоє питання можуть вирішити
Фирма интересная, но они были б нужны если б решил все таки варить колектор из нержавейки а тут скорее фрезеровщик нужен с опытом работы по чугуну.
Stor 10.08.2023 20:28 пишет: Не близько до Оболоні але з великим захопленням спостерігаю за роботами ось цієї організації: https://svarka-vsego.kiev.ua/ думаю твоє питання можуть вирішити
Концепция поменялась. Многие советуют приварить на отверстие ступичную или колёсную гайку, вот тут как раз сварка по чугуну пригодится.
В родном коллекторе лямбда в месте схода каналов (проблема в том что целым этот колектор стоит чуть меньше половины машины + уже нет катализатора и его чудо-фланца на 5 шпилек.
[Re: shcherb] 11 августа 2023 в 19:29
shcherb 11.08.2023 19:03 пишет:
В ответ на: там уже есть, но 0.35 вместо 0,5-0,85 лямбда показывает. Далеко
є у вас очевидно після каталізатора (чи що там замість нього), що справді далеко. Якщо ж одразу після цих штанів - мало б бути ок
в тому то й справа що після штнів майже біля резонатора, другу підключив як першу, тому й довбусь щоб зробити. Сьогодні запропонували рідний колектор та каталізатор нові. Якіхось 140 тис грн Чомусь згадав що добло 2005 року ще один можна купити дешевше
[Re: shcherb] 11 августа 2023 в 19:34
shcherb 11.08.2023 19:31 пишет: то може проблема... в лямбді?
всіх трьох? (три штуки вже міняв) одна точно в сміття бо 0,15-0,2 дві інші 0,35-0,4. Там правда ще 18 сікущих швів на вихлопі але вже після ... тому є бажання поміняти все до біса. Тим більше що дійсно чим ближче до випускного вікна тим вище напруга на зонді. У Ланцері з 4ж15 лямбда прям у колекторі була - 0,7-0,9 в. У феліції воно одразу після штанів - 0,5-0,7, але у феліції вихлоп майже ідеальний (треба поміняти хомут на фланець, бо штатний хомут не дає повної герметичності. Трохи підсікає) а тут і далеко й вихлоп як сито. тому першу хочу таки штатно у колектор для нормальної суміші а другий вже буду рішати обманкою. Усеж таки прошивка мізків заточена під певне разтошування зонда.